Kauhavan kaupunginhallitus pureksi veroprosentit

Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä 30. lokakuuta pidetystä kokouksesta.
Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä 30. lokakuuta pidetystä kokouksesta. Kuva on luotu tekoälyn avulla.

KAUHAVAN kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 30. lokakuuta esittää valtuustolle, että vuoden 2024 kiinteistöveroprosentit ovat 0,95 yleisen kiinteistöveroprosentin, 0,55 vakituisen asuinrakennuksen, 1,10 muiden asuinrakennusten, 3,00 voimalaitosten, 0,0 yleishyödyllisten yhteisöjen ja 2,00 rakentamattoman rakennuspaikan osalta. Tuloveroprosentiksi esitetään 9,10.

Aisapari ry:n hallituksen jäseneksi ja varajäseneksi valittiin Matias Peltonen ja Vesa Takala. 26.6.2023 asetetun nuorisovaltuuston kokoonpanoa täydennettiin. Toimikauden 2023–2024 loppuun saakka uusina jäseninä toimivat Konsta Hernesniemi, Onni Lahti, Miika Järvi ja Iitamari Rantala sekä toimikaudeksi 2023–2025 hallitus nimesi nuorisovaltuustoon Julia Raatikaisen, Jutta Korpilahden ja Anni Finnilän.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä uutiset

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.