Puutarhajätteen keräys kunnan toimintana loppuu Vimpelissä

Vimpeliläiset voivat jatkossa toimittaa puutarhajätteen Millespakalle.
Vimpeliläiset voivat jatkossa toimittaa puutarhajätteen Millespakalle. Kuva on luotu tekoälyn avulla.

Vimpelin tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 25. lokakuuta, että jatkossa maatuva puutarhajäte tulee toimittaa Millespakan toimipisteisiin. Kunta on useiden vuosien ajan mahdollistanut kuntalaisille maatuvan jätteen, kuten risujen, oksien ja lehtien viennin kunnan osoittamaan paikkaan ja aikaan maksutta.

Keräys vaatii aina yhden henkilön päivystämään keräysalueella keräysaikana. Muuten alueelle tulee myös muuta jätettä ja roskaamista. Lisäksi kunnan on siistittävä alue keräyksen jälkeen.

Vimpeli on osakkaana kuntien yhteisessä jäteyhtiö Millespakka Oy:ssä, joten on ristiriitaista, että kunta edelleen tarjoaa näitä palveluja. Vimpelin kunnan hyötyjäteasema sijaitsee osoitteessa Kehätie 10. Tämä hyötyjäteasema ottaa vastan maatuvaa puutarhajätettä 10 euron hintaan peräkärrylliseltä. Millespakan jätekeskukseen Alajärvelle peräkärryllisen puutarhajätettä voi viedä ilmaiseksi.

Lisää uutisia Vimpelistä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.