Veto karahti karusti

Lasha Petreen tuskainen ilme kiteyttää Vedon esityksen kotisalissaan.
Lasha Petreen tuskainen ilme kiteyttää Vedon esityksen kotisalissaan.
Lasha Petreen tuskainen ilme kiteyttää Vedon esityksen kotisalissaan.
Lasha Petreen tuskainen ilme kiteyttää Vedon esityksen kotisalissaan.

Veto-Forssa 88-92 (50-46)

Vimpelin Veto konttasi karusti naisten Korisliigan ottelussa taipumalla kotisalissaan alkukauden pisteittä edenneelle Forssan Alulle.

Ottelun ensimmäinen neljännes tarjosi koripalloa ilman mainittavaa puolustuspeliä kuten lukemat 23-26 kertovat. Toisella kymmenminuuttisella Veto tiivisti otettaan kummassakin päässä kenttää, mikä tiesi neljän pisteen taukojohtoa. Toisen kymmenminuuttisen päätös oli kuitenkin karu: vaikka Veto upotti korin kahdeksan sekuntia ennen päätöstä, nappasivat sinivalkoiset virheen sekunti ennen taukosummeria, saldona Forssalle kaksi pistettä vapaaheitoista.

Kahina jatkui tauon jälkeen tasaisena onnistumisten vaihdellessa kentän kummassakin päässä, kolmas neljännes Forssalle kahdella pisteellä. Veto johti päätöskymmenminuuttista kolmella pisteellä minuutti ennen päätössummeria, loppupelin aikana korisukkaa heilutti kuitenkin ainoastaan Forssa, Vedon viimeinen kori syntyi 1,50 minuuttia ennen loppua.

Vedon tehokkaimmat pistesingot olivat Sam Breen, 34, Lasha Petree, 22, sekä Anni Kujala, 19. Vastaavasti 23 minuuttia pelanneet Karoliina Rytkösen pistesaldo oli pyöreä nolla.  Vahvasti ei mennyt myöskään Sirena Tuitelella, kymmenen pistettä oli todella vähän jenkkipelurilta. Levypallot Forssalle 39-33.

Vedon valmentaja Jarkko Havu oli pettynyt.

– Kaaduimme puolustuspeliin, tällaisella tehdyllä pistemäärällä pitäisi voittaa. Forssa sai peliin kaksi uutta jenkkivahvistusta, ja he onnistuivat erinomaisesti.

– Teimme pelissä muutamia pahoja huolimattomuusvirheitä, joita ei saisi tällä tasolla tulla. Kokonaisuus oli silti pienestä kiinni, pallot eivät kyllä pomppineetkaan meille, tästä on vain parannettava.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.