Jehovan todistajat kokoontuvat kierroskonventteihin 

Kuva on otettu viime kevään konventista Ilmajoelta. Kuva: Jehovan todistajat.
Kuva on otettu viime kevään konventista Ilmajoelta. Kuva: Jehovan todistajat.
Kuva on otettu viime kevään konventista Ilmajoelta. Kuva: Jehovan todistajat.
Kuva on otettu viime kevään konventista Ilmajoelta. Kuva: Jehovan todistajat.

JEHOVAN TODISTAJAT järjestävät kaksi Raamattuun perustuvaa opetustilaisuutta Ilmajoki-hallissa 28.–29. lokakuuta. Kierroskonventtien teemana on kehotus: ”Odota hartaasti Jehovaa” (Psalmit 130:6). Konventteihin kokoonnutaan Etelä-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Pohjanmaalta, ja myös todistajien Vimpelin seurakunnan jäsenet saapuvat niihin. Osallistujien määrän odotetaan kaikkiaan nousevan yli 1000:een. 

Tilaisuuksissa pidettävissä puheissa vastataan muun muassa siihen, miten voimme odottaa hartaasti Jehovaa, kun kohtaamme vaikeuksia. Konventtien loppupuolella on lisäksi rohkaiseva puhe aiheesta: ”Oikein toimivat varmasti palkitaan”. Tilaisuuksiin sisältyy paitsi puheita myös havaintoesityksiä ja haastatteluja.  

Aamupäivien ohjelmajaksot alkavat musiikilla kello 9.30 ja päättyvät kello 12. Iltapäivien ohjelmajaksot alkavat kello 13.10 ja päättyvät kello 16.15. Ohjelmalehtinen on mahdollista ladata osoitteesta jw.org/fi/kirjasto/ 

Jehovan todistajat on Suomessa kolmanneksi suurin rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta ja maailmanlaajuisesti heitä on noin 8,7 miljoonaa. Ilmajoki-hallissa viikonloppuna järjestettävät konventit ovat osa maailmanlaajuista tuhansien konventtien sarjaa.  

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy; niihin ovat tervetulleita kaikki raamatullisesta opetuksesta kiinnostuneet, eikä niissä kerätä kolehtia. 

Lisää uusia juttuja täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA