Rohkeat tekijät löytyivät Purmojärveltä 

Quentinillä ja Marilla riittää rohkeutta ja uskoa tulevaisuuteen. Uusiin haasteisiin on tartuttu innosta väristen.
Quentinillä ja Marilla riittää rohkeutta ja uskoa tulevaisuuteen. Uusiin haasteisiin on tartuttu innosta väristen.

PURMOJÄRVELLÄ omakotitalossa on rento ja rauhallinen tunnelma läppäreiden ja kahvikupposten lomassa, vaikka uudet haasteet puhaltavat. Kortesjärveläiset yrittäjät Mari Kottari ja Quentin Sobrie tekivät yrityskaupat Alajärvellä toimineesta FitFactorystä 1. lokakuuta 2023. 

–Omassa saliyrittäjien ryhmässä Tuija Silver kertoi mahdollisuudesta ostaa hänen yritystoimintansa Alajärveltä. Kumpikin tahoillamme asiasta innostuimme ja pian huomasimme istuvamme autossa jännityksensekaisintuntein, sopimuksia allekirjoittamassa, naurahtaa Mari. 

Isot päätökset eivät pelota, vaikka maailmanmeno onkin haastava tällä hetkellä. Pariskunnalla riittää rohkeutta ja luottoa siihen, että asiat järjestyvät, kun kovasti sen eteen tekee töitä. 

–Olen organisoija ja pidän haasteista. Pyörittelen päässäni monet asiat valmiiksi ja Mari yleensä on jo vastassa suunnitelmiani, kertoo Quentin. 

Fitfactoryn lisäksi pariskunta pyörittää Kauhavalla Kuntokeskus Korjaamoa. Heillä on myös Komia Kiinteistö-yritys, jonka toimialaan kuuluu mökkivuokraus. Lisäksi Marilla on Purmojärvellä kotonaan hoitotilat Isunpuoli -nimellä. Isunpuoli tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista hyvinvointia luonnollisella tavalla. Pariskunnalla on myös kolme poikaa ja liuta kotieläimiä. 

FitFactoryn kehittäminen jatkuu uusien omistajien taholta

Palvelun Alajärven FitFactoryssa he pyrkivät säilyttämään samanlaisena. 

–Mutta asiakaspalvelua pyritään lisäämään samoin kuin ryhmäliikuntatunteja, kertovat Mari ja Quentin. 

Mainos

–Haluamme myös vahvistaa Fitfactoryn jalansijaa ja pitää sen paikkana, johon on helppo tulla ja jossa on kiva olla. Kuntosalin pitäminen luonnistuu meiltä aikaisempaan tietopohjaan ja kokemukseen nojautuen. Äärimmäisen tärkeää meille on nyt tutustua palvelua käyttäviin ihmisiin, sanoo Mari. 

Fitfactorysta ja Kuntokeskus Korjaamolta löytyvät sekä kuntosalit, että ryhmäliikuntatunnit. Ohjattuja tunteja Mari ja Quentin pitävät yhdessä muiden tuntiohjaajien kanssa. Myös PT-palveluja on saatavilla, lisäksi Fitfactoryn tiloissa toimii hieroja -yrittäjä. Alajärvelle on myös tarkoitus tehdä paikka lapsille, jossa voi leikkiä vanhemman vastuulla, sillä aikaa kun vanhempi on treeneissä. 

Kommunikaatio on edellytys asioiden toteutumiselle

Yrittäjyys, lapset, eläimet ja arjen pyörittäminen vaativat yhteisiä pelisääntöjä ja tarkkaa arjen suunnittelua. 

–Jotta palapeli pysyisi käsissä, täytyy meidän puhua paljon. Kolmikielisenä perheenä puhumisen merkitys korostuu aina vain enemmän. Muistettavaa on paljon ja meidän täytyy tietää mitä toinen tekee tai aikoo tehdä, ettei synny turhia päällekkäisyyksiä työssä ja aikaa mene siksi hukkaan, kertoo Mari. 

–Muistakaa pitää itsestänne huolta tarpeeksi ajoissa, tehkää asioita, jotka tuntuvat itsestä hyvältä. Priorisoikaa turhat asiat pois, sillä aikaa löytyy, jos on  otain mitä todella haluaa, muistuttavat Mari ja Quentin. 

Sirpa Kiviaho 

Lisää uutisia Kortesjärveltä

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/22/iltarastituloksia-kortesjarvelta-reiski-19-10-2023/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/20/uurnalehto-viimeisena-leposijana/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/17/hallituksen-leikkaukset-kummittelevat-kortesjarvella-asti/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.