Uurnalehto viimeisenä leposijana

Uurnalehtoon voidaan vainajan tuhkat joko sirotella tai haudata maatuvan uurnan kera.
Uurnalehtoon voidaan vainajan tuhkat joko sirotella tai haudata maatuvan uurnan kera.
Uurnalehtoon voidaan vainajan tuhkat joko sirotella tai haudata maatuvan uurnan kera.
Uurnalehtoon voidaan vainajan tuhkat joko sirotella tai haudata maatuvan uurnan kera.

KORTESJÄRVELLE hautausmaan yhteyteen, muualle haudattujen muistopaikan viereen, on valmistunut uurnalehto. Uurnalehtoon voidaan vainajan tuhkat joko sirotella tai haudata maatuvan uurnan kera. Uurnalehdossa on kaunis kivi, johon vainajan nimi- ja syntymätiedot sijoitetaan. Kauhavan seurakunnan alueelle on valmistunut kolme uurnalehtoa ja ne on tarkoitus siunata Kirkkoherra Jyrki Jormakan toimesta marraskuun aikana. Seurakunta tiedottaa tapahtuman ajankohdasta myöhemmin.

Sirpa Kiviaho

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.