Severi Lassilalle kultainen räpylä

Vimpelin Vedon Severi Lassila on jälleen pelaajien valinta parhaaksi ulkopelaajaksi.
Vimpelin Vedon Severi Lassila on jälleen pelaajien valinta parhaaksi ulkopelaajaksi.
Vimpelin Vedon Severi Lassila on jälleen pelaajien valinta parhaaksi ulkopelaajaksi.
Vimpelin Vedon Severi Lassila on jälleen pelaajien valinta parhaaksi ulkopelaajaksi.

PESÄPALLOKAUDEN parhaat palkittiin perjantaina palkintogaalassa. Pelaajien valinta kauden parhaaksi miesten Superpesiksen ulkopelaajaksi oli Vimpelin Vedon Severi Lassila. Kolmannen kerran peräkkäin palkinnon pokannut Lassila sai äänistä 21,2 prosenttia.

Vuoden pesäpalloilijaksi miehissä valittiin Sotkamon Jymyn Roope Korhonen. Uran toisen tittelinsä saanut jokeritykki oli merkittävässä roolissa Jymyn kaataessa finaalisarjassa Vimpelin Vedon voitoin 3–1. Korhoselle mestaruus oli peräti uran kolmastoista. Naisten ykköseksi valittiin toista kertaa urallaan Tampereen Manse PP:n Virpi Hukka.

Vuoden poikapesäpalloilijana palkittiin Aapo Hiltunen; Seinäjoen Maila-Jussit, Vuoden tyttöpesäpalloilijaksi valittiin Tiia Peltonen; Pesäkarhut, Pori. Pudotuspelien arvokkaimmiksi pelaajiksi listattiin Roope Korhonen; Sotkamon Jymy, sekä Emilia Linna; Pesäkarhut; Pori. Vuoden pelinjohtajina palkittiin Mikko Kuosmanen; Sotkamon Jymy ja Jarkko Pokela; Pesäkarhut, Pori

Vuoden lukkarit: Aapo Komulainen; Sotkamon Jymy, Minttu Vettenranta; Pesäkarhut, Pori. Vuoden poikalukkari: Elmeri Iivonen; Alajärven Ankkurit

Kultaiset mailat Teemu Nurmio; Hyvinkään Tahko, Aino-Kaisa Mantere; Seinäjoen Maila-Jussit.

Kultainen pilli: Tommi Nupponen; Jyväskylä

Ruutu-tähtipelaajat: Teemu Kinnunen; Vimpelin Veto, Venla Tanhua; Manse PP, Tampere, Minttu Vettenranta; Pesäkarhut, Pori

Kunnianosoitus ansiokkaasta pelaajaurasta: Kirsi Ala-Lipasti; Manse; Räpsä; PeTo; YPJ, kasvattajaseura Seinäjoen Maila-Jussit, Jere Dahlström; KoU; KPL; IPV; ViVe; SMJ; KaMa, kasvattajaseura Vaasan Maila, Emilia Itävalo; Pesäkarhut; Kankaanpään Maila, kasvattajaseura Fera, Eeva Mäki-Maukola; Kirittäret; Lukko (Fera); ViU, kasvattajaseura Joensuun Maila.

Etenijäkuningas: Olli Heikkala; Vimpelin Veto, 53,

Tehopelaaja: Jukka-Pekka Vainionpää; Vimpelin Veto, 3+95+20=118

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.