Joulutorille Lappajärven Nuorisoseuralle  

Nuorisoseura lokakuussa 2022.
Nuorisoseura lokakuussa 2022.

LOKAKUUN viimeisenä lauantaina 28. päivä kello 10.30–14.30 joulutori Lappajärven Nuorisoseuralla. Torimyyjille edulliset myyntipaikat tuttuun tapaan, koululaisille ilmaiset. Lauletaan välillä yhdessä jouluisia lauluja Kallen ja Topin säestyksellä. Puffetti toimii tuttuun tapaan. Arvontaa ja onnenpyörä lapsille. Tiedustelut Arvilta tai Ketolan Pirjolta. Nissintie 35 Lappajärvi. 

Mainos

Lisää juttuja Lappajärveltä täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.