Salibandynaisten kausi käynnistyi kotiturnauksella

SC Alajärven naisten joukkueen kausi käynnistyi kotiturnauksella.
SC Alajärven naisten joukkueen kausi käynnistyi kotiturnauksella.

SC Alajärven naisten kausi salibandyn kolmosdivarissa käynnistyi kotiturnauksella lauantaina. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli sarjan uusi tulokas Kuortaneen Kunto. Peli päättyi lukemin 5–2, maaleista vastasivat Marleena Kuoppa-aho, Niina Flink, Roosa Aho ja Saila Piispanen (2 maalia). Sindi Kuoppala SC Alajärven maalilla oli vaikea ohitettava.

Ensimmäisessä pelissä oli nähtävissä jännitystä ja mukana oli useita ensikertalaisia. Vastustajalla oli samanlainen tilanne, ja pääsääntöisesti kotijoukkue pystyi hallitsemaan peliä.

–Se oli hyvä peli meiltä, pystyttiin kääntää se voitoksi, luonnehti valmentaja Tuomo Pollari.

Toisessa pelissä SCA kohtasi Seinäjoen Valattaret, joka on yksi kauden päävastustajista. Joukkue oli saanut maalille tuuraajaksi tutun hahmon, salibandyuransa Alajärvellä aloittaneen Sanni Hännisen. Maskipeli ei toiminut niin hyvin kuin oli suunniteltu, ja Hänninen pelasti ilmiömäisesti Valattaret ajoittaisesta paineistuksesta, jota SCA pystyi luomaan.

–Toinen peli oli voitettavissa, mutta tuli liian monta virhettä, ettei päästy lähtemään omasta päästä ja vastustaja sai siitä muutaman maalipaikan ja se kääntyi sitten heille. Meillä oli hyvin paikkoja, muttei saatu sitten paikoista sisään: ikävä kyllä siellä oli meidän vanha tuttu maalivahti, joka otti ne vedot, joissa ei maskia ollut.

Mainos

Kauden aloitus paljasti asioita, joita vielä on työstettävä. 

–Nythän oli monta pelaajaa pois eikä saatu ihanteellista kokoonpanoa ja kolmea kentällistä peliin, jolloin olisi ollut enemmän voimaa liikkua ja karvata. Nyt mentiin kahdella keskushyökkääjällä ja kolmella laituriparilla. Pakitkin joutuivat aika lujille tänään. Jos saataisiin se kolme kentällistä kokoon turnauksiin, voitaisiin haastaa kenet vaan.

Joukkueessa pelaavat Sari Hallapuro (kapteeni), Roosa Aho, Maija Saari, Jenna Himanka, Henna Puoliväli, Suvi Valpas, Marleena Kuoppa-aho, Jonna Turja, Maria Hautamäki, Emmi Piispanen, Saila Piispanen, Niina Flink, Roosa Nuolikoski, Jasmin Rintamäki, Emma Ala-Mattinen, Aino Rinne, Anni Mertaniemi, Sindi Kuoppala ja Katja Kyllönen (mv).

Seuraava turnaus on ohjelmassa Mustasaaressa kuun viimeisenä viikonloppuna.

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/09/25/kilpaurheilu-jatkuu-salibandyn-parissa/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2022/11/15/salibandyn-taso-on-noussut-pohjanmaalla-sc-alajarvi-hakee-pelia-kohdilleen/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2021/11/09/salibandynaisten-vahva-kausi-jatkui-kotiturnauksessa/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.