Salibandynaisten vahva kausi jatkui kotiturnauksessa

SC Alajärven naisten joukkue juhli kotiturnauksessa maaleja 13 kertaa.

Julkaistu:

Aihe:

–Päivän teemana oli ihan selvästi vahva joukkuepeli molemmissa peleissä, kertoi kapteeni Maiju Pyy iloiten tehtyjen maalien määrästä.

–Maalinteon harjoitteluun olemmekin syksyn aikana panostaneet kovasti treeneissä, ja se näyttää tuottavan nyt tulosta. Myös maalivahti- ja puolustuspeli oli vahvaa, koska meidän maalivahtejamme ei onnistuttu yllättämään kertaakaan. On mahtavaa, miten jokainen meidän joukkueessa tukee toistaan kentällä, taistelee kaksinkamppailuissa ja iloitsee toisten onnistumisista!

Ensimmäisessä pelissä nollat piti Sanni Hänninen, toisessa Katja Kyllönen. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Sari Hallapuro neljällä maalillaan ja neljällä syöttöpisteellään, toisena on Niina Flink (6+1) ja kolmantena Verna Välilehto (5+1). Joukkuetta valmentaa Tuomo Pollari.

KAHDEKSAN ottelun jälkeen sarjaa johtaa Ähtärin PaHa, jolla on koossa 14 pistettä. SC Alajärvi on toisena 13 pisteellä. Seuraava turnaus käydään 20. marraskuuta Isokyrö Areenalla, jolloin SC Alajärvi kohtaa Konnien kakkosjoukkueen ja FBC Remixin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.