Kilpaurheilu jatkuu salibandyn parissa 

Kortesjärveläinen Neea Rintala on aktiivinen liikkuja.
Kortesjärveläinen Neea Rintala on aktiivinen liikkuja.

VAUHTIA on piisannut tämän nuoren naisen elämässä, sillä Neean jaloista on löytynyt monot jo ensimmäisen kerran puolitoistavuotiaana.  

–Olen aina ollut kova liikkumaan. KJV:n riveissä olen hiihtänyt ihan pienestä asti, aluksi nappulakisoissa ja ajan kuluessa kisoja on kierretty Etelä- ja Keskipohjanmaalla. Myös nuorten SM-kisoja on käyty kiertämässä muuallakin päin Suomessa. Kesälajina olen harrastanut suunnistusta, kertoo kortesjärveläinen Neea Rintala

–Lukioon asti hiihto kulki mukana, mutta sittemmin kilpahiihto jäi, sillä se olisi vaatinut paljon harjoitustunteja ja täyden keskittymisen lajiin, jotta siinä olisi menestystä tullut. Kuvion toisessa päässä kuitenkin alkoi painaa opiskelut ja niihin panostaminen on myös tärkeää, summaa Neea. 

Harrastuksena hiihto on joka tapauksessa säilynyt ja kilpavuosien jälkeen Neea valmentanut KJV:ssä nuorempia hiihtäjiä. Monipuolinen yhdistystoiminta on myös lähellä sydäntä, sillä Neea on Kortesjärven Ylikylän kyläyhdistyksen sihteeri. Hänet voi myös nähdä KJV:n hiihtojaoston kokouksissa ja historiaa löytyy myös nuorisovaltuutettuna olosta. Kynä pysyy myös hänen näpeissään, osa lukijoista varmasti tunnistaa hänet myös Järviseudun Sanomien avustajana muutama vuosi takaperin. 

Mainos

Ylioppilasvuoden 2020 jälkeen kutsuivat fysioterapeutin opinnot Seinäjoella. Viimeinen opiskelusyksy on alkanut ja jouluna odottaa valmistuminen fysioterapeutiksi. Neeaa on nähtykin työharjoittelussa uudessa Hyvinvointikeskuksessa ja Kauhavan lähikunnissa.  

–Salibandyn parissa menee nyt kuudes vuosi. Salibandy lajina tarjosi mahdollisuuden kilpailla ja kehittyä urheilussa samaan aikaan kun opiskelee. Se myös tarjoaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja nyt minut valittiinkin Kauhavan Wisan naisten salibandyjoukkueen kapteeniksi, varakapteenina olin viimekaudella, kertoo Neea. 

–Kortesjärven tyttöjä kun olen, toivon tulevaisuudessa, että löydän työpaikan täältä kotiseudulta ja pystyn jatkamaan harrastustani ja vaikuttamaan monissa yhdistyksissä joihin kuulun, toivoo Neea. 

Sirpa Kiviaho 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.