Poliisilaulajat Lakis Areenalla 

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajat konsertoivat 18 vuoden tauon jälkeen Vimpelissä, Lakis Areenalla.
Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajat konsertoivat Lakis Areenalla 30. syyskuuta.

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajat konsertoivat 18 vuoden tauon jälkeen Vimpelissä, Lakis Areenalla lauantaina 30. syyskuuta kello 15. Vuonna 1985 perustettua kuoroa johtaa Ilmajoen musiikkiopiston emeritusrehtori, diplomilaulaja Arto Risku. Varajohtajana ja säestäjänä on director cantus Risto Lehtinen

Kuoro on maassamme toimivan yhdeksän poliisikuoron joukossa ainoa maakunnallinen, kotipaikkana Seinäjoki ja kirjavahvuus 25 laulajaa. Kuoro pitää vuosittain viidestä seitsemään konserttia lähinnä omassa maakunnassa mutta myös laajemmalti ja on toimintansa aikana tehnyt useita konserttimatkoja Eurooppaan ja kahdesti Yhdysvaltoihin. 

Viihteellis-isänmaallinen konsertti sisältää pääosin Arto Riskun sovituksia ja alkaa Etelä-Pohjalaisilla kansansävelmillä. Jussi Asun säveltämässä ja sanoittamassa kappaleessa Naapurin Kaisa soolon laulaa Jussi Vuorela. Konsertin alkuosassa kuullaan myös ”Juisea”, sekä tunteelliset Muista minua ja La Mer, eli meri. 

Kahvittelun jälkeen jälkimmäinen osa alkaa kappaleilla Kotiseutuni, Sininen lakeus ja päättyy isänmaalliseen osioon, jossa kuullaan muun muassa Synnyinseutu Verdin oopperasta Nabucco sekä Suomen laulu ja Finlandia

Mainos

Ohjelmalippu konserttiin maksaa 15 euroa sisältäen pullakahvit. Lippuja saa ovelta ja ennakkoon Kukkasalonki Kastanjasta. Konsertin järjestää Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kyläseura.   

Tervetuloa hienoon musiikkitapahtumaan! 

Heikki Koivisto 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.