Alajärven kaupunginvaltuusto päätti myydä, purkaa ja ostaa

Alajärven kaupunginvaltuusto päätti kiinteistön myymisestä, rakennuksen purkamisesta sekä maan ostosta.
Alajärven kaupunginvaltuusto päätti kiinteistön myymisestä, rakennuksen purkamisesta sekä maan ostosta.

ALAJÄRVEN kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 25. syyskuuta laittaa Lehtimäen vanhan terveystalon myyntiin huutokaupalla.  Terveystalo on toiminut terveysasemana 1990 vuoteen asti, jolloin uusi terveysasema valmistui Erityiskujalle. Rakennus on toiminut myös asuntona ja yhdistyskäytössä. Rakennuksen kunto on heikentynyt merkittävästi ja eikä se ole käyttökunnossa. Myynti annettiin teknisen toimen tehtäväksi.
TAIMELAN tornin ja Sairaalatie 28:n purkamisesta siirretään 35 000 euron määrärahavaraus Hoiskon koulun vanhan talousrakennuksen purkamiseen. Rakennuksen purkaminen on välttämätöntä oppilasturvallisuuden takaamiseksi. Tilalle rakennetaan uusi kylmä talousrakennus, jota esitetään ensivuoden investointeihin.

KAUPUNGINVALTUUSTO päätti ostaa noin 2,758 hehtaarin suuruisen Heimonrinne-nimisen tilan 33 096 euron kauppahinnalla tulevaisuuden rakentamistarkoituksiin.

Keskustan valtuustoryhmä ilmoitti, että keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana toimii Keijo Pesu, varapuheenjohtajana Pentti Rentola ja sihteerinä Mika Ala-Mattinen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.