Ankkurien Superpesisjoukkueen pelinjohtokaksikko on selvillä

Jaatinen.
Juha-Matti Jaatinen jatkaa Ankkurien pelinjohtajana 1+1 vuotisella sopimuksella. Kuva: Jani Vuorela

KAUDELLA 2024 viuhkan varressa jatkaa Juha-Matti Jaatinen. Jaatinen saa rinnalleen toiseksi pelinjohtajaksi Eemil Peltomäen. Juha-Matti Jaatinen jatkaa Ankkurien pelinjohtajana 1+1 vuotisella sopimuksella. Jaatinen oli vuosi sitten nostamassa Ankkureita Superpesikseen ja tänä syksynä sarjapaikka säilytettiin Jaatisen johdolla.

–Mahtavaa jatkaa Ankkureissa. Sopiva määrä uudistuksia joukkueessa piristävät toimintaa entisestään. Treenataan, kehitytään ja menestytään, iloitsee Jaatinen.

Eemil Peltomäki kirjoitti Ankkurien Superpesisjoukkueen kanssa 1+2 vuotisen sopimuksen. Peltomäki toimi viime kaudella joukkueen lajivalmennuksessa ja hoiti myös muutamassa edustusjoukkueen ottelussa toisen pelinjohtajan roolia. Ankkurien poikien Superpesisjoukkueessa Peltomäki nähtiin viuhkan varressa viime kaudella.

–Hyvillä fiiliksillä uuteen pestiin. Tutussa toimintaympäristössä on mukava jatkaa. Kiristetään ruuvia vähän kireämmälle talven aikana niin päästään ottamaan seuraava askel joukkueen kanssa. Muutama uusi vahvistus tuo joukkueeseen lisää eri variaatioita ulko -ja sisäpeliin, sanoo Peltomäki.

–Pitää vielä kiittää meidän mahtavia faneja, jotka jaksoivat kannustaa joukkuetta syksyn raastavissa karsintapeleissä! Nähdään ensi kesänä Kitrolla!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.