Pesiskauden päätösjuhlat keräsivät yleisöä Lakis Areenalle

VIMPELIN VEDON puheenjohtaja Jari Lakaniemi puolestaan piti hyvin tunteikkaan puheen kauden menestyksestä
Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi piti tilaisuudessa tunteikkaan puheen.

VIMPELIÄ on aina kehuttu yhteisölliseksi paikaksi, ja lauantaina pidetyt pesäpallokauden päätösjuhlat olivat oiva esimerkki siitä. Vimpelin kunta tarjosi kaikille makoisat kakkukahvit, joiden tarjoilun puolestaan hoiteli Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti Kyläseura, Lakis Oy vastasi anniskelusta ja Vimpelin Veto järjesti Lolan Petiyön hoitamaan musisoinnin. Alkukangertelun jälkeen kaikki sujui mainiosti ja tapahtumasta ollaan tekemässä perinnettä tuli sitten mitali tai ei. 

Tilaisuus alkoi kello 19.30 ja noihin aikoihin paikalle tullessani oli Areena jo lähes täynnä innokkaita pesäpallon ystäviä ja Vedon kannattajia. Iloinen ja lähes huumaava puheensorina täytti Areenan ja sitä kuunnellessani ja yleisöä katsoessani tuli levollinen hyvänolon tunne ja ajattelin, että juuri tämä on sitä, mihin kylätalo rakennettiin. Tuttuja siellä ja tuttuja täällä, kuulumisia vaihdettiin ja iloittiin tapaamisista.

Kakkukahvit juotiin juhlavissa tunnelmissa. Kaikki kuvat: Santeri Viinamäki.

 

Kahvin juontiin ja seurusteluun oli varattu hyvin aikaa ja sen jälkeen Vimpelin superpesisjoukkue marssitettiin näyttämölle ja Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli avasi tilaisuuden virallisesti ja piti räiskyvän ja voimaannuttavan puheen tuoden esille juuri Vimpelin yhteisöllisyyttä, talkoohenkeä ja pesäpallon merkitystä niin Vimpelille kuin koko alueelle. Kiitosta saivat niin talkoolaiset, taustavaikuttajat, valmentajat kuin myös itse pelaajat. Lopuksi Sam jakoi joukkueelle lahjakorttistipendit. 

Mainos

VIMPELIN VEDON puheenjohtaja Jari Lakaniemi puolestaan piti hyvin tunteikkaan puheen kauden menestyksestä, haaveeksi jääneestä mestaruudesta ja joukkueen pettymyksestä ja vakuutti nälän vain kasvaneen ensi kesän koitoksia varten. Tietojeni mukaan joukkue pysyy lähes samanlaisena myös ensi kaudella, mutta pelinjohtaja vaihtuu, kun Tommi Niskanen palaa Kuortaneen Urheiluopiston akatemian päävalmentajaksi. 

Lakis Areena toimi erinomaisen hyvin tapahtuman järjestelypaikkana ja uusia tapahtumia on tulossa syksyn mittaan useita. Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat konsertoivat syyskuun lopussa ja teatteriryhmä Nästyyki pitää neljä esitystä uudesta näytelmästään lokakuun lopussa ja marraskuun alussa. Suunnitteilla on myös aloittaa tupailtojen pitäminen säännöllisesti kerran tai pari kuukaudessa. Tavoitteena ihan vain tuttujen tapaaminen kahvittelun lomassa. 

Heikki Salmela 

Joukkue sai kiitosta, sekä stipendit.
Juhlien tunteikkaita puheita kuunneltiin kiitollisin mielin.
Sam Leijonanmieli korosti Vimpelin yhteisöllisyyttä ja talkoohenkeä.
Lolan Petiyö viihdytti menevällä musiikillaan.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.