Musiikkia Lappajärven Nuorisoseuralla syyskuun viimeisenä lauantaina 

Lappajärven Nuorisoseuralla tapahtuu kuun viimeisenä lauantaina.
Lappajärven Nuorisoseuralla tapahtuu kuun viimeisenä lauantaina.

LAPPAJÄRVEN Nuorisoseuralla on tarjolla kuoromusiikin ystäville musiikkia. Nissin Kööri esittää kappaleita johtajanaan Satu Lumiaho. Kuoro esiintyy kello 14. Puoli yhdestä noin kahteen on tarjolla pelimannimusiikkia, Toivo Rajala ja Kalle Saarinen pistävät pelit soimaan tuolloin. Markkinamyyjiä toivotaan paikalle, aikuisisilta myyjiltä pikku maksu ja nuoret / koululaiset ilman. Puffetti toimii tuttuun tapaan ja arvontaa suoritetaan. Tapahtuma alkaa kello 10 ja kestää kello 15 saakka.  Paikat ja tarkemmat tiedot Arvilta tai Ketolan Pirjolta. Nissintie 35, tervetuloa. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.