Jääkiekko liikuttaa järviseutulaisia – kiekkokoulu kutsuu kokeilemaan lajia

Pasi Kari (vas.), Jussi Virtanen, Petri Koskenmäki, Helena Marjomäki sekä Tuomo Nelimarkka iloitsevat kaikista luistelun ja jääkiekon pariin tulevista lapsista ja nuorista.
Pasi Kari (vas.), Jussi Virtanen, Petri Koskenmäki, Helena Marjomäki sekä Tuomo Nelimarkka iloitsevat kaikista luistelun ja jääkiekon pariin tulevista lapsista ja nuorista.

JÄRVISEUDUN JÄÄHALLI on yhteistyökuvion myötä seuraavat neljä vuotta Oma Sp Areena. Uuden nimen saaneen jäähallin ovi käy taajaan.

–Laskimme, että vuoden aikana täällä on 70 000 erillistä käyntiä. Vähän se ihmetytti itseäkin, mutta erilaisia harjoituksia ja pelejä on todella paljon, kertoi Pasi Kari, joka on mukana niin JPK:ssa kuin jäähalliyhtiössäkin.

Kaikissa juniori-ikäluokissa U15 saakka pelaa JPK:n joukkue lukuun ottamatta P12-joukkuetta; sen sijaan P13-joukkueita on kaksi. Myös miesten joukkueita pelaa alkavalla kaudella kaksin kappalein; Edustus saa seurakseen Akatemian.

–Jatkossa kaikkia Oma Sp Areenan pelejä voi seurata LeijonaTV:n kautta, sillä halliin asennettiin hiljattain neljä kameraa, kertoi Petri Koskenmäki JPK:sta.

Kiekkokoulu on sisäänheittotuote

TÖYSÄN Säästöpankkisäätiö tukee jääkiekkoharrastuksen aloittamista JPK:n kautta. Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulun metodilla toimiva kerhotoiminta käynnistyy tiistaina 26. syyskuuta jäähallilla jo kolmatta vuotta Oma Sp luistelu- ja kiekkokoulun nimellä.

Aikaisempina vuosina ilmoittautuneita on ollut 40–50 ja lapsia jäällä kerrallaan kolmisenkymmentä.

–Taitoja opiskellaan leikin ja pelin kautta. Kohderyhmä ovat noin 4–8-vuotiaat, mutta se on vain neuvoa antava määritelmä. Mukaan voi tulla aluksi vaikka vanhemman seurassa ja aloittaa tuoliryhmässä, taitojen kehittyessä voi siirtyä kiekkoryhmään. Kevätpuolella pelaamme maakunnan korttelisarjaa ja ensi syksylle pyritään kokoon saamaan U9-joukkue, kertoi valmennuspäällikkö Jussi Virtanen.

JPK on saanut uudet nettisivut, joiden kautta ilmoittautuminen tapahtuu.

–Hinnasta se ei nyt jää varmaankaan enää kiinni. Koko talven hinta on vain 50 euroa. Ilman tukea ei toimintaa tällä hintaa voitaisi järjestää, totesi Koskenmäki.

Mainos

–Alkuun varusteiksi riittävät ristikkokypärä, luistimet ja hanskat sekä ulkoiluun sopiva vaatetus. Kiekkoryhmään siirryttäessä muitakin suojavarusteita suositellaan, mutta niitä saa käytettyinä edullisesti, totesi Virtanen.

–Hintaan sisältyy pääsy yleisövuorolle. Niitä on keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä viikonloppuisin, jos kenttä on vapaana, Kari muistutti.

Lisäksi jäähallilla pyörii maksuton kaupungin perhevuoro, jolloin jäällä on kiekotonta luistelua.

Tuomo Nelimarkka kertoi, että lasten ja nuorten liikuttaminen on Töysän Säästöpankkisäätiölle mieleinen sponsorointikohde.

–Toivottavasti harrastusmahdollisuuksissa on apua myös paluumuuttajien houkuttelemisessa, totesi palvelupäällikkö Helena Marjomäki Oma Sp:sta.

JPK ottaa mielellään mukaan kiekkotoiminnasta sekä lasten ja nuorten ohjaamisesta kiinnostuneita vanhempia ja muita vapaaehtoisia.

–Aito halu olla mukana sekä innostus riittävät. Koulutusta kiekko-osaamiseen on tarjolla, Kari kertoi.

UUTENA toimintamuotona JPK on aloittanut jalkapallokerhon, jonka kolme ryhmää täyttyivät kesällä nopeasti. 75 lasta ilmoittautui jalkapallon pariin. Nyt toiminta on siirtynyt sisätiloihin Pallohallille talven ajaksi.

JPK:sta meillä aiemmin julkaistua

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2022/09/23/nyt-on-taitoa-ja-liiketta-jpkn-kausi-kaynnistyy-luottavaisissa-tunnelmissa/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2021/09/15/jpk-lahtee-uuteen-kauteen-uusin-evain/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2021/11/05/25-vuotias-jpk-juhlii-13-marraskuuta/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.