25-vuotias JPK juhlii 13. marraskuuta

Arkistokuva: Suvi Hosionaho.

Julkaistu:

Päivän aloittavat JPK:n juniorijoukkueet, jotka kohtaavat sarjaotteluissa muun muassa JYP:n Jyväskylästä ja APV:n Alavudelta. Päivä huipentuu edustusjoukkueen otteluun Lapuan Virkiää vastaan kello 18 alkavassa paikalliskamppailussa. Kaikki päivän ottelut ovat ilmaisia, sillä Alajärven kaupunki tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn myös edustusjoukkueen otteluun.

Järviseudun Pallokerho perustettiin 25-vuotta sitten palvelemaan koko järvipohjalaista jääkiekkoa. Perustamisvaiheessa vimpeliläiset ja alajärveläiset päät lyötiin yhteen, ja tuloksena voidaan puhua jo pieniä perinteitä omaavasta seurasta. JPK:n puheenjohtaja Hannu Hirsimäki pitää yhteistyön alkusysäystä isona asiana.

–Merkittävän teon ukot silloin tekivät, jos ei silloin oltaisi oltu avarakatseisia ja nähty kauas, olisi jääkiekon pelaaminen Järviseudulla varmasti heikommissa kantamissa kuin tällä hetkellä, Hirsimäki jatkaa.

Hirsimäki on seurannut seuran toimintaa tyytyväisenä ja odottaa vesi kielellä myös juhlapäivää:

–Edustusjoukkueemme on ottanut toiminnassa isoja askelia Marko Kantasen lähdettyä veturiksi projektiin. Harjoitusaktiivisuus on hyvällä tasolla, ja U19 -joukkueen pelaajat tuovat sparrausta myös kokeneemmille pelaajille. Joukkue onkin mielenkiintoinen sekoitus nuoruuden intoa sekä kokemusta tälle tasolle. Myös juniorijoukkueiden ottelut ovat erittäin viihdyttäviä nopean temmon ja tapahtumien paljouden vuoksi. Toivomme lehtereiden täyttyvän tämän varmasti viihdyttävän päivän johdosta, Hirsimäki toteaa.

SEURASSA harrastaa tällä hetkellä jääkiekkoa noin 180 junioripelaajaa. Tämän päälle tulevat vielä miehet ja naisista koostuva muijakiekko. Seuran urheilutoiminnasta vastaava valmennuspäällikkö Jussi Virtanen on tyytyväinen meneillään olevaan kauteen.

–Junioritoimintamme on ollut jo vuosia erittäin laadukasta, ja olemmekin profiloituneet alueella erityisesti vahvaksi kasvattajaseuraksi. Tästä osoituksena on useiden entisten JPK-junioreiden nousu ikäluokkien SM-sarjoihin ja jopa maajoukkueisiin asti. Toiminnassa näkyy hienosti arjen vaatimustaso, kasvun asenne joukkueiden tapahtumissa on vahvasti läsnä ja silti toiminnassa näkyy hienosti hauskuutta ja yhdessä tekemistä, kiittelee Virtanen seuran valmentajien toimintaa eri joukkueissa.

–Hauskuus ja iloinen tekeminen näkyy myös lisääntyneissä harrastajamäärissä erityisesti seuran luistelu- ja kiekkokoulussa, jossa vipinää riittää, kun mukana on lähes 50 lasta, jatkaa Virtanen ja toivottaa samalla myös uudet jääkiekosta kiinnostuneet lapset mukaan toimintaan.

SARJAOTTELUT JKH Areenalla juhlapäivänä lauantaina 13.11: klo 9.30 JPK U11 – Virkiä, klo 11.00 JPK U13AAA – JYP, klo 13.00 JPK U14 AA – APV, klo 15.00 JPK U17 – APV/Kiekkohaukat ja klo 18.00 JPK Edustus – Virkiä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.