Antti Ahopelto aluevaaliehdokkaaksi Evijärveltä

–Maakunnan reuna-alueiden palveluiden turvaaminen uudistuksen jälkeen ja tasavertaiset palvelut koko alueella ovat ensi arvoisen tärkeitä myös jatkossa. Pienistä kunnista tarvitaan ehdokkaita vaaleihin mukaan, niin tuleviin aluevaltuustoihin saadaan edustusta myös maakuntakeskuksen ulkopuolelta.

Mainos

Ahopelto on huolissaan hoito- ja terveydenhuoltoalan lisääntyvästä työvoimapulasta. Kilpailu osaavasta työvoimasta on kovaa. Etelä-Pohjanmaan on tehtävä kaikkensa, että sairaat ja ikäihmiset saavat laadukkaita ja inhimillisesti kestäviä palveluita tulevaisuudessa ja nuorten ongelmiin kiinnitetään huomiota riittävän ajoissa. Tällä hetkellä Antti on muiden luottamustoimien ohella Evijärven kunnan edustajana niin Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuustossa kuin kuntayhtymä kaksineuvoisen yhtymähallituksessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.