Antti Ahopelto aluevaaliehdokkaaksi Evijärveltä

Antti Ahopelto lähtee ehdolle tuleviin aluevaaleihin. –Hyvä menestys kunnallisvaaleissa kesäkuulla kannusti osaltaan lähtemään mukaan myös aluevaaleihin kokoomuksen listalta, toteaa Ahopelto. 37-vuotias Ahopelto keräsi Evijärveltä 120 ääntä kunnallisvaaleissa ollen kunnan ääniharava.

–Maakunnan reuna-alueiden palveluiden turvaaminen uudistuksen jälkeen ja tasavertaiset palvelut koko alueella ovat ensi arvoisen tärkeitä myös jatkossa. Pienistä kunnista tarvitaan ehdokkaita vaaleihin mukaan, niin tuleviin aluevaltuustoihin saadaan edustusta myös maakuntakeskuksen ulkopuolelta.

Ahopelto on huolissaan hoito- ja terveydenhuoltoalan lisääntyvästä työvoimapulasta. Kilpailu osaavasta työvoimasta on kovaa. Etelä-Pohjanmaan on tehtävä kaikkensa, että sairaat ja ikäihmiset saavat laadukkaita ja inhimillisesti kestäviä palveluita tulevaisuudessa ja nuorten ongelmiin kiinnitetään huomiota riittävän ajoissa. Tällä hetkellä Antti on muiden luottamustoimien ohella Evijärven kunnan edustajana niin Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuustossa kuin kuntayhtymä kaksineuvoisen yhtymähallituksessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.