Kortelainen ja Sillanpää Alajärven Ankkurien Superpesismiehistöön

Ankkurien Superpesisjoukkue vahvistuu.
Viljo Sillanpään (vas.) ja Petteri Kortelainen liittyvät Alajärven Ankkurien Superpesisjoukkueen vahvistuksiin. Kuva: Alajärven Ankkurit.

ANKKURIEN Superpesisjoukkue vahvistuu kahdella loistavalla täsmähankinnalla. Viime kaudella huikean kauden lyöjäjokerina Koskenkorvalla pelannut  Kankaanpään Mailan kasvatti Petteri Kortelainen tulee vahvistamaan Ankkurien kotiutuspuolta. Viime kaudella Kortelainen löi mahtavat 2+70 juoksua Superpesiksen runkosarjassa kovalla prosentilla sijoittuen koko runkosarjan lyöjätilaston kuudenneksi.

Viljo Sillanpää tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuraansa Ankkureihin. Sillanpäällä on takana loistava kausi JymyJussien riveissä. Sillanpää merkkautti muun muassa 129 kärkilyöntiä runkosarjassa ja toi 29 juoksua. Ulkopelissä Sillanpää on totutusti nähty kopparin tontilla, mutta myös linjapelaajan tontti hoituu loistavasti.

Mainos

Petteri Kortelaisen sopimus on mallia 1+1 ja Viljo Sillanpään 1+0.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.