Syksy tulla saa – siitä voi nauttia Kitkalla

Kitkan näkötornista on mukavat maisemat.
Kitkan näkötornista on mukavat maisemat.
Kitkan näkötornista on mukavat maisemat.
Kitkan näkötornista on mukavat maisemat.

KITKAN näkötornista näkee mahtavat maisemat. Pienesti ruska jo näkyy puiden latvoissa ja alkaa näyttämään syksyltä. Näkötorni on saanut uutta lautaa pintaansa ja paikkoja on siellä muutenkin korjailtu.

Kitkan ulkoilukeskus tarjoaa monenlaista mukavaa ulkona liikkujalle. Löytyy kuntoportaat, luontoreittiä, frisbeegolf-rataa, pihassa on lasten kiva leikkiä ja kota tarjoaa suojan makkaranpaistajalle. Menkää ihmeessä tutustumaan.

Sirpa Kiviaho

Näkötornia on korjailtu.

Näkötornia on korjailtu.

Kitkalla on järjestetty monenlaista toimintaa tänä vuonna

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.