Kortesjärven Yrittäjien kokkoa rakennetaan pääsiäistä varten 

Kokkoa rakentamassa.
Kokko nousee talkootyöllä hyvässä hengessä.
Kokkoa rakentamassa.
Kokko nousee talkootyöllä hyvässä hengessä.

KORTESJÄRVEN KITKAN Pääsiäisriehaan odotetaan tänäkin vuonna runsasta osanottoa. Tapahtuma alkaa kello 18 ja kokko sytytetään kello 19. Luvassa on runsaasti ohjelmaa: trullikisaa, rattikelkka -rataa ja frisbee-golfia. 

–Myös Markin kyläseuran naiset ovat paikalla myymässä purtavaa, sanoo Yrittäjien puheenjohtaja Tapio Salo.  

–Viime vuonna meinasi parkkitila loppua kesken, tänä vuonna on tarkoitus saada lisäksi alaparkkialue auki, ettei tarvitse kenenkään parkkeerata aivan kokon viereen. Siinä voi olla vähän kuumat paikat, Salo naurahtaa. 

Hän kertoo suunnittelun lähteneen käyntiin hyvissä ajoin. Kokon kasaaminen on aloitettu, seuraava iso työmaa on parkkialueen putsaus. 

–Saimme mukavaa palautetta viime vuoden tapahtumasta. Ihmiset nauttivat kohtaamisista ja lapsilla oli hauskaa, eihän sitä muuta voi toivoa. 

JUHLAVUOTTAAN viettävän yrittäjäyhdistyksen kalenteriin on loppuvuodenkin varalle suunniteltu yhtä sun toista. 

–Suunnitelmat on suuria, kesän aikana sitten näkee mitä kaikkea on tulossa. Yhdistysten ja yrittäjien kannattaa laittaa päivämäärä 17. huhtikuuta jo ylös kalenteriin. Silloin on Kortesjärvellä Aisaparin infotilaisuus tämän vuoden rahoituskaudesta. Sinne kannattaa tulla kuulemaan mitä kaikkia rahoituksia on mahdollista hakea. 

Salo kannustaa rohkeasti hakemaan ideoilleen rahoitusta. Hän kertoo Yrittäjien hankkineen Aisaparin rahoituksella muun muassa vessavaunun. Ajatuksena on, että alueen tapahtumiin löytyisi paikallisilta toimijoilta tykötarpeita. Yrittäjien omaa virkistys reissua on suunniteltu myös. 

–Seuraava reissu on vapun tienoilla, silloin lähdemme Tallinnaan. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA