Sääksjärven Nuorisoseura tarjoaa iltapalaa rockin nälkäisille 

Illan loistavan kattauksen tarjoaa Dog Days Revolution (yllä), sekä The Heels.
Illan loistavan kattauksen tarjoaa Dog Days Revolution (yllä), sekä The Heels.

LAUANTAINA 8. huhtikuuta riittää rientoja pienille ja isommillekin lankalauantain viettäjille. Vimpelin Sääksjärvellä syttyy ensin Vääpekin purolla  tuttuun tapaan kokko kello 19, paikalla on makkaran myyntiä ja trulleille suklaamunia.  

Myöhemmin vähän isommille trulleille kulttuurillista elämystä rockin muodossa tarjoaa Nuorisoseura, joka avaa ovensa kello 21. Illan bändinä soittaa Dog Days Revolution (DDR), lämppäriksi paikalle saapuu järviseutulaista osaamista edustava The Heels, joka on kerännyt suosiota rockabilly vivahteisella tyylillään. Alajärveläis-vimpeliläisestä kokoonpanosta löytyy bändin perustaneet veljekset Kimmo Mattila ja Mikko Mattila, rummuissa Ville Joensuu Alajärveltä.  

Pääasiassa pääkaupunkiseudulla keikkailevan Dog Days Revolutionin saaminen Sääksjärvelle on ilmiö, jota ei ole aiemmin koettu. Vanhan liiton rockin ystävien kannattaakin kaivaa buutsit naftalista ja heilahtaa Nuorisoseuralle nauttimaan keikasta, jota tuskin on -ainakaan hetkeen- mahdollista kokea näillä leveyksillä uudestaan. 

AC/DC-coverbändin taustalla häärää Peer Güntistä tuttu rytmikaksikko Teijo ”Twist-Twist” Erkinharju (rumpu), sekä Teijo ”Tsöötz” Kettula (basso). Raspikurkku Esa ”Eski” Palosaari, sekä kitaristi Timo ”Iffe” Lindholm kuuluvat niin ikään bändin kokoonpanoon ja illan settiin kuuluu sekä omia, että cover -biisejä. 

NUORISOSEURALLA on puuhasteltu yläkerrassa sijaitsevaa baarialuetta uudempaan ja toimivampaan ulkoasuun. 

–Kovasti täällä jo innolla odotetaan lauantaista keikkaa! Toivotaan, että tupa on täynnä, sanoo Nuorisoseuran hallituksen Mari Nahkala.  

–Yläkerran baarin remontti on valmis, joten senkin niin sanotut avajaiset ovat sitten lauantaina. Nälkäkään ei pääse yllättämään, koska paikalla on Daniel’s Grillbar grillivaununsa kanssa. Kiva ilta tulossa! 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.