Uusimmat kesäblogit:

Kortesjärven pojat hopealle MessuCupissa  

Hopealle sijoittuneen joukkueen valmentajina toimivat Jussi ja Johannes Paalanen. Joukkueen pojat (ylärivi vasemmalta) Lenni Puntola, Niko Koskinen, Arttu Tyynismaa, Eero Lindholm, Aatu Lindholm, Ilkka Kiianmies, (alarivi oikealta) Elmeri Asuinmaa, Joni Koskinen, Oskari Kahari, Oskari Tyynismaa ja Kosti Kari voivat ylpeästi kantaa KJV:n nimeä pelattuaan joukkueelle hopeasijan. 
Hopealle sijoittuneen joukkueen valmentajina toimivat Jussi ja Johannes Paalanen. Joukkueen pojat (ylärivi vasemmalta) Lenni Puntola, Niko Koskinen, Arttu Tyynismaa, Eero Lindholm, Aatu Lindholm, Ilkka Kiianmies, (alarivi oikealta) Elmeri Asuinmaa, Joni Koskinen, Oskari Kahari, Oskari Tyynismaa ja Kosti Kari voivat ylpeästi kantaa KJV:n nimeä pelattuaan joukkueelle hopeasijan. 

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen P9- ja P12-poikien joukkueet edustivat KJV:tä  3–4. syyskuuta Kauhajoella MessuCupissa. Tämä perinteikäs jalkapalloturnaus, joka järjestettiin nyt 27. kerran, kokoaa joukkueet jalkapallon pariin ympäri Suomen. 

Kortesjärven Järvi-Veikot osallistuivat MessuCupiin pitkän tauon jälkeen kahdella joukkueella. Lauantaina P9-joukkue pelasi turnauksen iloisella mielellä, vaikka voittoja ei tällä erää tullutkaan. Kova sisu näkyi pelissä ja kotiin palattiin yhtä kokemusta rikkaampana. P9-joukkueen valmentajina toimivat Marko Lindholm ja Jaakko Räsänen. 

–Kauhajoki ei näyttänyt kauneintaan sunnuntain pelissä. Sade kasteli kaikki ja kaiken. Märät ja rapaiset nurmikentät eivät olleet olosuhteiltaan mitenkään houkuttelevat ja pelaaminen muistutti paikka paikoin suopalloa. Sateesta huolimatta, yltä päältä rapaiset ja väsyneet pojat urheasti puolustivat joukkuettaan, kertoo joukkueen huoltajana toimiva Hanne Tyynismaa. 

P12-joukkue pelasi kuusi ottelua, peliaika oli 25 minuuttia. Pelit alkoivat kello 10.30 ja viimeinen finaalipeli alkoi kello 18. Alkusarjan neljän pelin jälkeen kaksi parasta joukkuetta jatkoi sijoitusotteluihin. KJV:n joukkue raivasi tiensä finaaliin voittamalla viime vuoden MessuCupin voittajajoukkueen FC Ylivieskan jännittävässä rangaistuspotkukisassa. 

–Pojat pelasivat hienoa peliä ja heistä on helppo olla ylpeä, sillä sääolosuhteet olivat todella haastavat, kertoo Hanne Tyynismaa. 

Hopealle sijoittuneen joukkueen valmentajina toimivat Jussi ja Johannes Paalanen. Joukkueen pojat ( kuvassa ylärivi vasemmalta) Lenni Puntola, Niko Koskinen, Arttu Tyynismaa, Eero Lindholm, Aatu Lindholm, Ilkka Kiianmies, (alarivi oikealta) Elmeri Asuinmaa, Joni Koskinen, Oskari Kahari, Oskari Tyynismaa ja Kosti Kari voivat ylpeästi kantaa KJV:n nimeä pelattuaan joukkueelle hopeasijan. 

Sirpa Kiviaho 

Hopealle sijoittuneen joukkueen valmentajina toimivat Jussi ja Johannes Paalanen. Joukkueen pojat (ylärivi vasemmalta) Lenni Puntola, Niko Koskinen, Arttu Tyynismaa, Eero Lindholm, Aatu Lindholm, Ilkka Kiianmies, (alarivi oikealta) Elmeri Asuinmaa, Joni Koskinen, Oskari Kahari, Oskari Tyynismaa ja Kosti Kari voivat ylpeästi kantaa KJV:n nimeä pelattuaan joukkueelle hopeasijan. 

Luitko jo nämä tuoreet uutiset Kortesjärveltä?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Vimpelin Veto

Veto aloitti sydäntykytysvoitolla

HBA–Veto 93-94 (79–79,38–32) ja Viime kauden naisten Korisliigan pronssimitalisti Vimpelin Veto aloitti kautensa hurjalla taisteluvoitolla

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Vimpelin Veto

Veto aloitti sydäntykytysvoitolla

HBA–Veto 93-94 (79–79,38–32) ja Viime kauden naisten Korisliigan pronssimitalisti Vimpelin Veto aloitti kautensa hurjalla taisteluvoitolla

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa vaarallisen kotiutuskaksikon Ankkurien jokeriosastolle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.