Uusimmat kesäblogit:

Uusia palveluita Järviseudun rakentajille ja remontoijille 

Kari Ahvenniemi tuo ratkaisut raksalle.
Kari Ahvenniemi tuo ratkaisut raksalle.

PITKÄN LINJAN rakennustarvikemyyjä Kari Ahvenniemi on aloittanut kenttämyyjänä Järviseudulla. Ahvenniemen tukikohtana on Kaustisella sijaitseva K-Rauta, mutta pääsääntöisesti hän toimii täällä Järviseudulla asiakkaittensa tarpeiden parissa.  

–On tärkeää, että asiakkailla on tällainen mahdollisuus, jossa yhdessä kartoitetaan asiakkaan tarpeita asiakkaan luona. Asiakas tuntee, että hänellä on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, jolta rakennustarvikkeita saa helposti ja edullisesti. Nykymaailmassa hinnat ovat tietysti pidettävä kilpailukykyisinä, koska asiakkaat ovat hyvin hinta- ja laatutietoisia, Ahvenniemi toteaa.  

Vaikka tällä hetkellä uudisrakentamisen tiimoilla on hiljaisempaa, silti aina on tarvetta rakennustarvikkeille. Oli sitten kysymys pienemmästä tai isommasta rakentamisesta, saati remontista, asiakasta palvellaan ammattitaidolla, jolla syntyy luottamuksellinen asiakassuhde. 

–Tämänkaltainen työ on pitkäjänteistä ja nojaa juuri noihin syntyneisiin hyviin asiakaskokemuksiin Ahvenniemi vakuuttaa.  

Kenttämyyjä on kontaktipinta asiakkaan ja liikkeen välillä. Kaikkiin ongelmiin ja kysymyksiin ei kenelläkään ole välttämättä vastausta, siksi takana on osaava organisaatio asiantuntevine henkilökuntineen, jolle aina voi kilauttaa. Toiminta-alueena Kari Ahvennimellä on Järviseutu ja kuljetukset onnistuvat pariin otteeseen viikossa suuntakuormana tai pienemmissä erissä Ahvenimen pakettiautolla.  

–Kenttämyyjän työ on vaihtelevaa ja sitä tehdään pilke silmäkulmassa, tavoitteena on kaikin puolin tyytyväinen asiakas, kertoilee Kari Ahvenniemi. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.