Työväentalolla on nyt raikas ilma – iso remontti tehtiin neuvokkaasti ja nopeasti

Oskari Bergbacka, Sinikka Lehtimäki ja Tuija Ahvenkoski-Aho ovat tyytyväisiä työväentalo Kipinän uuteen ilmeeseen.
Oskari Bergbacka, Sinikka Lehtimäki ja Tuija Ahvenkoski-Aho ovat tyytyväisiä työväentalo Kipinän uuteen ilmeeseen.
VIIME vuosina Sääksjärven Työväentalo Kipinän toimintaa on aktivoitu ja talolla on järjestetty monenlaisia tapahtumia. 1959 valmistunutta rakennusta on remontoitu pikkuhiljaa vuodesta 2018 alkaen, joka vuosi jotakin. Keväällä talkoolaiset tekivät projektin, jonka valmistumisen myötä ta...

VIIME vuosina Sääksjärven Työväentalo Kipinän toimintaa on aktivoitu ja talolla on järjestetty monenlaisia tapahtumia. 1959 valmistunutta rakennusta on remontoitu pikkuhiljaa vuodesta 2018 alkaen, joka vuosi jotakin. Keväällä talkoolaiset tekivät projektin, jonka valmistumisen myötä ta…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.