Veanteensaaren ympäriajot saunoen yleisön osalta peruttu

Saunalautta Lappajärvellä. Arkistokuva Hannu Takala
Saunalautta Lappajärvellä. Arkistokuva Hannu Takala
Saunalautta Lappajärvellä. Arkistokuva Hannu Takala
Saunalautta Lappajärvellä. Arkistokuva Hannu Takala

Toimitus

Lappajärvellä suunniteltu saunalautoilla tehtävä Veanteensaaren ympäriajo 19.8.2023 saunoen peruttiin eilen yleisötapahtuman osalta. Asiasta tiedottivat Lappajärven kunta ja Hotelli Kivitippu.

–Tapahtuma yleisöosuuden osalta peruttiin vastuukysymysten takia, tapahtumaa voitaisiin nyt luonnehtia jääsahureiden kokoontumisajoksi. Kyseiseen tapahtumaan ei löytynyt vastuuoperaattoria, joten Lappajärven kunta ja Hotelli Kivitippu ovat asiasta ulkona. Saunalauttakilpailu kuitenkin ajettaneen, viimeisimmän tiedon mukaisesti lauantaina kello 14 lähtien, kunnanjohtaja Sami Alasara kertoo puhelimessa.

–Todettakoon vielä, että alun alkaenkaan Lappajärven kunta ei ole ollut suunnittelemassa ja järjestelemässä tätä tapahtumaa. Kunnan osuus on ollut lähinnä viestintää asian tiimoilta, Alasara tarkentaa.

Uniklubin suunniteltu keikka Kivitipussa toteutuu suunnitelmien mukaisesti lauantaina 19.8.

Uutisoimme aiheesta aiemmin

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.