Hyvinvointialue esittää Seinäjoelle yhteistä kiinteistöosakeyhtiötä

Aluehallitus päätti esittää Seinäjoen kaupungille, että hyvinvointialue ja Seinäjoen kaupunki aloittavat välittömästi neuvottelut yhteisen kiinteistöosakeyhtiön perustamisesta tai muusta vastaavasta järjestelystä.
Aluehallitus päätti esittää Seinäjoen kaupungille, että hyvinvointialue ja Seinäjoen kaupunki aloittavat välittömästi neuvottelut yhteisen kiinteistöosakeyhtiön perustamisesta tai muusta vastaavasta järjestelystä.

Etelä-Pohjanmaan aluehallitus käsitteli tiistain 15.8. kokouksessaan Seinäjoelle rakentuvan perhekeskus Aallokon tilannetta. Aluehallitus merkitsi tiedoksi Seinäjoen kaupunginvaltuuston 19.6. tekemän päätöksen Aallokkoon liittyen. Aluehallitus katsoi, että kaupungin hyvinvointialueelle tekemä esitys on riittämätön.

Aluehallitus päätti esittää Seinäjoen kaupungille, että hyvinvointialue ja Seinäjoen kaupunki aloittavat välittömästi neuvottelut yhteisen kiinteistöosakeyhtiön perustamisesta tai muusta vastaavasta järjestelystä. Yhtiö tulee perustaa hyvinvointialueelle taloudellisesti tarkoituksenmukaisella tavalla.

Aluehallitus nimesi neuvotteluja käyvään ryhmään aluehallituksen puheenjohtaja Lasse Hautalan ja 1. varapuheenjohtaja Sami Keskisen. Hyvinvointialueen viranhaltijoista neuvotteluryhmään nimettiin hyvinvointialuejohtaja, hallinto- ja strategiapalvelujen toimialuejohtaja, vastaava tilapalveluinsinööri sekä kiinteistöpäällikkö.

Seinäjoen Y-talon osalta aluehallitus käsitteli automaattista sammutusjärjestelmää ja nimesi työryhmän sen käyttöönoton valmisteluun. Työryhmä laatii aluehallitukselle esityksen vaihtoehdoista ja kustannuksista vuoden 2023 loppuun mennessä.

Aluehallitus hyväksyi hyvinvointialueen Vimpelin, Ilmajoen ja Teuvan kunnan, Kurikan ja Kauhajoen kaupunkien sekä Seinäjoen koulutuskuntayhtymän kanssa solmimat vuokrasopimukset.

Aluehallitus merkitsi tiedoksi Kuusiolinnan sopimusta koskevan neuvottelutilanteen ja kävi aiheesta keskustelun.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin tietojohtamisen kehittämissuunnitelma.

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kommentit

Voit kommentoida tätä juttua, vain tilaajille. Kommentit näkyvät kaikille.

Jätä kommentti

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä.

Vimpeli kilpailuttaa palveluliikenteen

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta palveluliikenteestä.

Vimpeli kilpailuttaa palveluliikenteen

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 1. heinäkuuta jatkaa palveluliikenteen tarjoamista kunnan asukkaille ja pyytää tarjouksen kutsuohjatusta

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.