Jäätelökärry keräsi talon väen yhteen Evijärvellä

Kottarin tilan kärrystä sai ostaa jäätelöä. Allan Lahtinen (vas.) ja Tapani Roumio nauttivat jäätelöstä, auringonpaisteesta ja yhteisestä ajanvietosta. Kuvat: Kaislahovista.
Kottarin tilan kärrystä sai ostaa jäätelöä.
Kottarin tilan kärrystä sai ostaa jäätelöä. Allan Lahtinen (vas.) ja Tapani Roumio nauttivat jäätelöstä, auringonpaisteesta ja yhteisestä ajanvietosta. Kuvat: Kaislahovista.
Kottarin tilan kärrystä sai ostaa jäätelöä.

EVIJÄRVEN Kaislahovin ja Päkintuvan henkilökunta ideoi koko talon yhteisen kesätapahtuman, johon kutsuttiin Kottarin tila Muu-jäätelöineen. Keskiviikkona iltapäivällä Kaislahovin, Päkintuvan ja kotihoidon yksikkö Pihlajapirtin väki sekä hyvinvointikeskuksen henkilökuntaa kokoontui piha-alueelle nauttimaan yhdessäolosta sekä paikallisesta jäätelöstä, jota myytiin maitokärrystä.

–Keittiön väki tarjosi kahvit terassilla, missä soitettiin musiikkia. Oli tilattu yhdessä hyvää säätä ja se onneksi toteutui, oli aurinkoinen päivä, kertoi Kaislahovin esihenkilö Susanna Kärkkäinen.

–Kaikki tykkäsivät tapahtumasta ja jälkeen päin on muisteltu, miten mukava olikaan, kun juotiin kahvia yhdessä ja miten oli hyvää jäätelöä.

–Tällaiset tapahtumat lisäävät yhteisöllisyyttä. Toteuttaminen vaatii aina kaikilta panoksensa, tämä oli niin keittäjien kuin hoitajienkin yhteinen voimanponnistus.

KAISLAHOVI tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja Päkintupa vuorohoito- ja arviointijaksoja. Yhteensä talossa on reilut 50 asiakaspaikkaa.

–Korona-aika vaikutti toimintaan, kun jossain vaiheessa ei voitu vierailijoita ottaa, mutta nyt yritetään toimintaa taas elvyttää ja tarjota erilaisia tapahtumia arkea virkistämään. Syksylle on suunniteltu hevosen ja varsan vierailua sekä ulkoilua. Säiden huonontuessa toteutetaan sisätiloissa esimerkiksi laulu- ja soittohetkiä. Otamme mielellämme ideoita ja vierailutarjouksia vastaan paikallisilta ihmisiltä ja yhdistyksiltä.

Allan Lahtinen (vas.) ja Tapani Roumio nauttivat jäätelöstä, auringonpaisteesta ja yhteisestä ajanvietosta. Kuvat: Kaislahovista.




Luitko jo nämä jutut?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/08/11/arpaisten-patikka-lahestyy/

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.