Veto päätti voitokkaasti – Heikkalasta etenijäkuningas

Heikkalasta etenijäkuningas
Heikkalasta etenijäkuningas
Heikkalasta etenijäkuningas
Heikkalasta etenijäkuningas

Alajärvi-Veto 0-2 (2-3,0-8)

Vimpelin Veto päätti miesten Superpesiksen runkosarjan kaatamalla naapuriseura Alajärven Ankkurit. Veto otti johdon avausvuorossa Jukka-Pekka Vainionpään kotiutuksella. Veto piti otteen hallussaan myös loppujakson, lisäjuoksut iskivät Matias Rinta-aho ja Vainionpää.

Toiselle jaksolle Veto tuli murhaavasti kiskaisemalla kuusi juoksua. Loppujakso oli pelailua Vedon kasvattaessa eroa kahdella juoksulla.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen ei liikoja lämmennyt sarjasijoituksen kannalta merkityksettömän pelin antiin.

– Peli oli sen näköistä kun voi odottaa kummallekin merkityksettömästä ottelusta. Joitakin hyviä suorituksia, mutta myös umpisurkeita, kumpikin joukkue oli varmasti tyytyväinen kun päätösvihellys kuului päättäen pelin.

Sarjan päätöspeli varmisti Olli Heikkalan ensimmäisen etenijäkuninkuuden 53 tuodulla juoksulla, Ankkureita vastaan Heikkala toi neljä juoksua. Lyöjätilastoa ennen viimeistä kierrosta johtanut Jukka-Pekka Vainionpää joutui neljästä lyödystä juoksusta huolimatta taipumaan kakkoseksi Sotkamon Roope Korhosen iskettyä peräti kymmenen juoksua Imatraa vastaan. Eroa kaksikon välille jäi ainoastaan yksi juoksu. Vainionpää kuittaisi kuitenkin tehotilaston, eli lyötyjen ja tuotujen yhteistilaston voiton lukemalla 118 = 98+20.

Veto jatkaa taivaltaan 16.elokuuta käynnistyvissä puolivälierissä.

Tomi Olli

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.