Uusimmat kesäblogit:

Veto päätti voitokkaasti – Heikkalasta etenijäkuningas

Heikkalasta etenijäkuningas
Heikkalasta etenijäkuningas

Alajärvi-Veto 0-2 (2-3,0-8)

Vimpelin Veto päätti miesten Superpesiksen runkosarjan kaatamalla naapuriseura Alajärven Ankkurit. Veto otti johdon avausvuorossa Jukka-Pekka Vainionpään kotiutuksella. Veto piti otteen hallussaan myös loppujakson, lisäjuoksut iskivät Matias Rinta-aho ja Vainionpää.

Toiselle jaksolle Veto tuli murhaavasti kiskaisemalla kuusi juoksua. Loppujakso oli pelailua Vedon kasvattaessa eroa kahdella juoksulla.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen ei liikoja lämmennyt sarjasijoituksen kannalta merkityksettömän pelin antiin.

– Peli oli sen näköistä kun voi odottaa kummallekin merkityksettömästä ottelusta. Joitakin hyviä suorituksia, mutta myös umpisurkeita, kumpikin joukkue oli varmasti tyytyväinen kun päätösvihellys kuului päättäen pelin.

Sarjan päätöspeli varmisti Olli Heikkalan ensimmäisen etenijäkuninkuuden 53 tuodulla juoksulla, Ankkureita vastaan Heikkala toi neljä juoksua. Lyöjätilastoa ennen viimeistä kierrosta johtanut Jukka-Pekka Vainionpää joutui neljästä lyödystä juoksusta huolimatta taipumaan kakkoseksi Sotkamon Roope Korhosen iskettyä peräti kymmenen juoksua Imatraa vastaan. Eroa kaksikon välille jäi ainoastaan yksi juoksu. Vainionpää kuittaisi kuitenkin tehotilaston, eli lyötyjen ja tuotujen yhteistilaston voiton lukemalla 118 = 98+20.

Veto jatkaa taivaltaan 16.elokuuta käynnistyvissä puolivälierissä.

Tomi Olli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Veikko Leväniemi kirjoittaa lappajärveläissyntyisen diplomaatin Kirsti Päällysahon tapaamisesta Vladimir Putinin kanssa.

Tuntematon heppu olikin Putin

TIETOKIRJAILIJA Jussi Pekkarinen kirjoitti ulkoministeriön töpinästä ministeriön 100-vuotisjuhlien kunniaksi veijarihenkisen ”Ei pelkkää glamouria”. Yksi töpinän

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Luodessaan maan ja ihmiset, miehen ja naisen Jumala sanoi ”Lisääntykää ja ottakaa maa valtaanne”, kirjoittaa Heino Tervanen hartauskirjoituksessaan.

Enkelit – Jumalan palvelijat 

MIKKELINPÄIVÄ on saanut nimensä Jumalan sotajoukon johtajan, arkkienkeli Mikaelin mukaan. Enkelit ovat Jumalan näkymättömiä palvelijoita.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.