Korisnaiset pronssiotteluun Chengdussa

Chengdun universiadeissa Kiinassa koripallossa Suomen naiset kohtasivat Japanin, joka oli vahvempi 69–56. Suomen pelit jatkuvat lauantaina pronssiottelulla.

–Olen tietysti pettynyt siihen, että hävittiin, mutta todella ylpeä omasta joukkueesta ja siitä, miten me taisteltiin tänään. Kaikki kunnia Japanille, erittäin vahva naiskoripallomaa, oli hopealla viime olympialaisissa ja he ovat yksi tämän turnauksen ennakkosuosikeista. Tänään me onnistuttiin puolustuksellisesti riittävän hyvin, että oltaisiin voitettu ottelu, mutta hyökkäyksellisesti jäätiin. Varsinkin siinä vaiheessa, kun jäätiin takaa-ajoasemaan, oli hermostuneisuutta viimeistelyssä. Joukkueessa on kuitenkin vahva itseluottamus ja ollaan onnistuttu korin tekemisessä ja heittämisessä erittäin hyvin koko turnauksen ajan. Otetaan tästä oppia ja ruvetaan keskittymään pronssiotteluun, summasi päävalmentaja Ilkka Palviainen.

Vimpelin Vedon kasvatti, nykyisin Kotkan Peli-Karhuja edustava Lotta Vehka-aho otti ottelussa viisi levypalloa, antoi kaksi pisteeseen johtanutta syöttöä sekä viimeisteli itse kaksi pistettä.

Aiheesta meillä aiemmin kirjoitettua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.