Uusimmat kesäblogit:

Chengdu 2023: Suomi mitalitaistoihin koripallossa – Vehka-aho heitti puolivälierässä 12 pistettä

Lotta Vehka-aho on mukana Chengdun universiadien koripallojoukkueessa, joka eteni välieriin. Arkistokuva Naisten Korisliigasta.
Lotta Vehka-aho on mukana Chengdun universiadien koripallojoukkueessa, joka eteni välieriin. Arkistokuva Naisten Korisliigasta.

Suomi kohtasi Puolan naisten koripalloturnauksen puolivälierässä. Tiukka taistelu kääntyi lopulta Suomelle lukemin 80–69. Pisteitä urakoivat tutut nimet: Sara Bejedi heitti 22 pistettä ja Lotta-Maj Lahtinen 16. Myös Lotta Vehka-aho kirjautti kaksinumeroiset lukemat 12 pisteellään.

–Puola oli ottelun alussa niskan päällä. Me olimme selvästi hermostuneita, mutta päät eivät kuitenkaan painuneet vaikeasta alusta, vaan sen jälkeen olimme todella hyviä. Pidimme pallosta todella hyvää huolta viimeiset 30 minuuttia. Puolustuksemme oli tarpeeksi hyvällä tasolla ja hyökkäyspäässä olimme kollektiivisia sekä järkeviä, vaikka Puola yrittikin sekoittaa meitä eri puolustusmuodoilla. Tässä joukkueessa on todella paljon energiaa. Meidän valmentajien tehtävänä on saada kanavoitua se oikeisiin asioihin ja se on ollut meidän tämän turnauksen vahvuus. Olemme pystyneet kasvamaan turnauksen aikana, päävalmentaja Ilkka Palviainen kertasi historiallista voittoa.

Ampujat karsiutuivat

Lappajärveläinen Esa Savola ja Arttu Laulainen kilpailivat maanantain ja tiistain välisenä yönä ilmapistoolin 10 metrin karsinnassa. Suomalaisten sijoitukset (Savola 38:s, Laulainen 42:s) eivät riittäneet kilpailussa jatkoon. Myös Viivi Kemppi karsiutui pienoiskiväärin 50 m asentokilpailussa. Hän oli karsinnassa 25:s.

Lue lisää: https://www.olympiakomitea.fi/2023/08/01/chengdu-2023-suomi-mitalitaistoihin-koripallossa-juho-junttila-finaaliin-uimahypyissa/

Kisojen tulospalvelu löytyy täältä https://results.2021chengdu.com/?lang=en#/schedule/totalschedule

Valikoituja kisalähetyksiä voi katsoa täällä

https://www.fisu.tv/browse?_ga=2.55963243.1952388693.1690370761-1123672888.1690370758&_gl=1j44rc7_gaMTEyMzY3Mjg4OC4xNjkwMzcwNzU4_ga_W84Y9VKEX3*MTY5MDM3MDc1OC4xLjEuMTY5MDM3MDg2MC4wLjAuMA.. ja kisoja voi katsoa myös Eurosportilta https://www.eurosport.com/watch/

Lisää kisoista täällä

https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/kisat/universiadit-ja-opiskelijoiden-mm-kilpailut/chengdu-2021/

https://www.2021chengdu.com/en

Aiempia juttuja aiheesta meillä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.