Uusimmat kesäblogit:

Viikon 31 lyhyet uutiset: Evijärven aikuisurheilijoille pm-mitaleita

Evijärven aikuisurheilijat saavuttivat piirimestaruusmitaleita Laihialla.
Evijärven aikuisurheilijat saavuttivat piirimestaruusmitaleita Laihialla.

EVIJÄRVEN URHEILIJOIDEN aikuisurheilijat olivat Laihialla pm-kisoissa. Tulokset: N40 60m 1) Johanna Kujala 9.41, N40 200m 1) Johanna Kujala 33.14, N40 Pituus 1) Johanna Kujala 3.50, M45 Keihäs 1) Mika Saari 33.41, M45 Kuula 2) Mika Saari 7.14, M65 Kiekko 2) Jouni Kultalahti 33.07, M65 Keihäs 2) Jouni Kultalahti 29.84. M70 kiekko 1) Risto Laihorinne 35.35.

Savola ja Vehka-aho universiadeissa

KIINAN Chengdussa 28.7.-8.8.2023 järjestettävissä universiadeissa Järviseudulta ovat mukana Lappajärven Ampujissa oppinsa saanut Esa Savola (pistooli) sekä vimpeliläislähtöinen koripalloilija Lotta Vehka-aho.

Koripallonaiset ovat voittaneet kaksi ensimmäistä otteluaan, Brasiliaa ja Romaniaa vastaan. Savola sijoittui 10 metrin ilmapistoolikisassa maanantain ja tiistain välisenä yönä sijalle 38 tuloksella 558 – 9 x.

Eurosport lähettää kisat. Joitakin kilpailulähetyksiä voi seurata FISU.tv:n kautta.

Seamkilla lisähaku

SEINÄJOEN ammattikorkeakoulun kesän lisähaussa voi hakea kolmeen päivätoteutuksena alkavaan AMK-koulutukseen: agrologin, bio- ja elintarviketekniikan insinöörin tai restonomin opintoihin sekä monimuotototeutuksena toteutettavaan Bachelor of Health Care, Nursing -koulutukseen. Haettavana on myös neljä ylempään AMK-tutkintoon tähtäävää koulutusta: automaatiotekniikan sekä teknologiaosaamisen johtamisen insinööriopinnot, kulttuurituottaja ja sosiaali- ja terveysalan ikääntymisen asiantuntija. Lisähaku päättyy tiistaina 8. elokuuta kello 15. Lisätietoa osoitteesta www.seamk.fi/lisahaku. Opiskelijavalinnat julkistetaan viimeistään 17. elokuuta ja opinnot alkavat elo-syyskuussa.

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.