Uusimmat kesäblogit:

Lappajärven kaunein piha 2023 on syntynyt pitkäjänteisen työn tuloksena 

Palkintoa ja kukkia Lappajärven Nuorisoseuralla olivat luovuttamassa Arvi Kangastie, vastaanottajat Inkeri ja Reijo Rauma, sekä Pirjo Ketola niin ikään Lappajärven Nuorisoseurasta. 
Palkintoa ja kukkia Lappajärven Nuorisoseuralla olivat luovuttamassa Arvi Kangastie, vastaanottajat Inkeri ja Reijo Rauma, sekä Pirjo Ketola niin ikään Lappajärven Nuorisoseurasta. 

VIIME LAUANTAINA Lappajärven nuorisoseuralla palkittiin Lappajärven kaunein omakotitalon piha. Tämän vuoden 2023 kauneimman pihan palkinnon veivät Inkeri ja Reijo Rauma. Asia huomioitiin ja palkittiin asianmukaisin menoin Nuorisoseuralla ja aviopari Rauma vastaanotti palkintokyltin kiinnitettäväksi näkyville, jossa asia todetaan. Palkinnon kukkapuskineen Inkeri ja Reijo Raumalle luovuttivat Arvi Kangastie ja Pirjo Ketola Lappajärven Nuorisoseurasta.   

Rauman pariskunnan pihaa on rakennettu vuosien varrella ja siihen on nähty paljon aikaa ja vaivaa. Ihan yhdessä hetkessä kokonaisuutta ei ole saatu valmiiksi vaan se on valmistunut vuosien saatossa.  

–Koko ajan tätä on rakenneltu pikkuhiljaa ja jotain on aina meneillään, Inkeri Rauma kertoi.  

He kertoivat, että paljon eri kasveja on saatu eri puolilta Lappajärveä ja ne on sitten aseteltu pihalle sopiviin paikkoihin.   

–Olemme muuttaneet tähän vuonna 1977 ja silloin tässä ei ollut varsinaista pihaa ja siitä saakka on istutuksia ja kokonaisuutta rakenneltu, he toteavat yhdessä tuumin.  

Reijo Rauma toteaa vielä, että paikka, jossa he asuvat on tosi rauhallinen, mutta silti lähellä keskustaa.  

–Olemme rakentaneet pihaa sillä periaatteella, että se on helppohoitoinen kokonaisuus, toki viimeistelytyöhön vierähtää aina useampi tovi, kun nurmi kasvaa kesällä ja varsinaisen leikkuutyön jälkeen on vielä tartuttava trimmeriin, Reijo Rauma lisää.   

Kun tieto voitosta tuli, se tuntui ensin hieman hämmentävältä, kertoivat molemmat. Nyt jälkikäteen saatu tunnustus kyllä tuntuu hyvältä.   

Lappajärven kauneimmalla pihalla on vehmaita istutussaarekkeita, joita on koristeltu tyyliin sopivilla pienillä yksityiskohdilla.   

LIsää juttuja aiheesta täällä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.