Pohjalaisen taiteilijaliiton vuosinäyttely ”KATSE” Taide Vionojalla – mukana useita järviseutulaistaiteilijoita

Näyttelyn avajaiset Taide Vionojan pihapiirissä. Kuva: Eeva Huotari.
Näyttelyn avajaiset Taide Vionojan pihapiirissä. Kuva: Eeva Huotari.
Näyttelyn avajaiset Taide Vionojan pihapiirissä. Kuva: Eeva Huotari.
Näyttelyn avajaiset Taide Vionojan pihapiirissä. Kuva: Eeva Huotari.

MAANANTAINA 26. kesäkuuta Ullavalla vietettiin KATSE-taidenäyttelyn avajaisia idyllisessä Taide Vionojan pihapiirissä ja loistavassa säässä. Juhlapuheen piti luovuuden ja lahjakkuuden tutkija ja kasvatustieteen emeritusprofessori Kari Uusikylä. Hän nosti puheessaan esiin luovuuden, sen tarvitseman tilan ja miten ympäristö ja olosuhteet siihen vaikuttavat.  Avajaispuheet pitivät myös Vionoja-säätiön asiamies Esko Keski-Vähälä ja Pohjalaisen Taiteilijaliiton puheenjohtaja Eeva Huotari.  Musiikista vastasi kaustislainen kansanmusiikkiyhtye Häävi. 

Näyttelyssä pääsee tutustumaan yhteensä 38 alueen taiteilijan teoksiin, joita esillä on satakunta. Järviseutulaisilta taiteilijoilta näyttelyssä on esillä useita teoksia. Lappajärveltä mukana ovat Markku-Tapani Hakala ja Ritva Lindberg, Vimpelistä Jani Kaunisto ja Nina Nahkala, Alajärveltä Elina Försti, Saila Sippola ja Vuokko Oja-Hautamäki sekä alajärveläislähtöiset Raimo Lehtomaa ja Marja-Riitta Vuorela

Mainos

Näyttely on avoinna elokuun 20. päivään saakka tiistaista sunnuntaihin kello 11–18, maanantaisin paikka on suljettu. 

Lisää kesän taidetapahtumista täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.