Kortesjärven kuntosalille valittiin urakoitsija 

Reijo Palosaari Oy rakentaa Kortesjärven kuntosalin laajennustilat.
Reijo Palosaari Oy rakentaa Kortesjärven kuntosalin laajennustilat.
Reijo Palosaari Oy rakentaa Kortesjärven kuntosalin laajennustilat.
Reijo Palosaari Oy rakentaa Kortesjärven kuntosalin laajennustilat.

KAUHAVAN tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 27. kesäkuuta valita Kortesjärven kuntosalin laajennuksen rakennusurakoitsijaksi Reijo Palosaari Oy:n kokonaishintaan 316 919 euroa. Tarjouskilpailuun jätettiin kaksi tarjousta.  

Kauhavan kaupunginhallitus päätti 30.5.2022 rakentaa Kortesjärven koulukeskuksen yhteyteen kuntosalin ja hankkeeseen on varauduttu tämän vuoden budjetissa. Laajennuksen pääpiirustukset on tehty Kauhavan kaupungin toimesta. Laajennus, jonka kerrosala on noin 160 neliötä, liitetään Kauhavan veden vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. 

Rakennushanke aloitetaan elokuussa 2023. 

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA