Uusimmat kesäblogit:

Kukka- ja Hautauspalvelu Rauha laajentaa 

Lappajärveläisen hautaustoimisto Rauhan palvelut laajenevat kukkiin.
Lappajärveläisen hautaustoimisto Rauhan palvelut laajenevat kukkiin.

LAPPAJÄRVELLÄ sijaitseva Kukka- ja Hautauspalvelu Rauha laajentaa toimintaansa. Heinäkuusta lähtien saman katon alta löytyvät myös kukkakaupan palvelut. Nissintieltä löytyvät leikko- ja ruukkukukat juhlaan sekä arkeen.  

–Tarkoituksemme on olla täyden palvelun talo, josta kaikki palvelut löytyvät saman katon alta surun kohdatessa, kertoo yrittäjäpariskunta Petri ja Sanna Vehkalampi.  

Uudistunut kukkakauppa avaa heinäkuun 4. päivänä Nissintiellä.   

Lisää uutisia Lappajärveltä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Veikko Leväniemi kirjoittaa lappajärveläissyntyisen diplomaatin Kirsti Päällysahon tapaamisesta Vladimir Putinin kanssa.

Tuntematon heppu olikin Putin

TIETOKIRJAILIJA Jussi Pekkarinen kirjoitti ulkoministeriön töpinästä ministeriön 100-vuotisjuhlien kunniaksi veijarihenkisen ”Ei pelkkää glamouria”. Yksi töpinän

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Luodessaan maan ja ihmiset, miehen ja naisen Jumala sanoi ”Lisääntykää ja ottakaa maa valtaanne”, kirjoittaa Heino Tervanen hartauskirjoituksessaan.

Enkelit – Jumalan palvelijat 

MIKKELINPÄIVÄ on saanut nimensä Jumalan sotajoukon johtajan, arkkienkeli Mikaelin mukaan. Enkelit ovat Jumalan näkymättömiä palvelijoita.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.