Astianpesukone paloi Alajärvellä

paloauto
paloauto
Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos tiedotti keskisuuresta rakennuspalosta sunnuntaina 25.6.2023 kello 13:11.

Alajärven Käpysentiellä oli astianpesukone syttynyt palamaan. Mediatiedotteen mukaan alkusammutus oli saanut palon sammumaan, eikä tuli ollut päässyt leviämään rakenteisiin eikä palosta ollut koitunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi tilojen varmistaminen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.