Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Alajärvellä

Poliisi sai lauantaina noin klo 17 aikaan ilmoituksen kuolemaan johtaneesta moottoripyörän ja henkilöauton välisestä liikenneonnettomuudesta Alajärven Lehtimäellä.

Poliisin suorittaman tapahtumapaikkatutkinnan perusteella voitiin todeta, että moottoripyöräilijä oli ajanut Eino Uusitalontietä Lehtimäeltä Soinin suuntaan. Jossakin vaiheessa moottoripyöräilijä oli lähtenyt ohittamaan edessään ollutta matkailuautoa. Samaan aikaan vastaan tuli Soinin suunnasta henkilöauto ja moottoripyöräilijä törmäsi suoraan vastaantulevan henkilöauton etuosaan henkilöauton väistöyrityksestä huolimatta. Moottoripyörän kuljettaja sai törmäyksessä surmansa.
Päihteillä ei epäillä olevan osuutta asiaan. Tiedossa ei myöskään ole, että kukaan tapahtumaan osallisista olisi ylittänyt tieosuudelle määriteltyä suurinta sallittua nopeutta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.