Kalan Torpan juhannusjuhlaa vietetään Kauhavalla 23.6.2023 

Kortesjärven pelimannien soitannasta pääset nauttimaan Kalan Torpan juhannusjuhlilla. Yhtye on täyttänyt viime vuonna 50 vuotta. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu tällähetkellä kymmenkunta soittajaa/laulajaa. Kuva: arkistosta
Kortesjärven pelimannien soitannasta pääset nauttimaan Kalan Torpan juhannusjuhlilla. Yhtye on täyttänyt viime vuonna 50 vuotta. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu tällähetkellä kymmenkunta soittajaa/laulajaa. Kuva: arkistosta
Kortesjärven pelimannien soitannasta pääset nauttimaan Kalan Torpan juhannusjuhlilla. Yhtye on täyttänyt viime vuonna 50 vuotta. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu tällähetkellä kymmenkunta soittajaa/laulajaa. Kuva: arkistosta
Kortesjärven pelimannien soitannasta pääset nauttimaan Kalan Torpan juhannusjuhlilla. Yhtye on täyttänyt viime vuonna 50 vuotta. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu tällähetkellä kymmenkunta soittajaa/laulajaa. Kuva: arkistosta

TUNNELMALLISIN tapa aloittaa juhannuksen vietto, on osallistua perinteisille Kalan Torpan juhannusjuhlille. Kalan torpalle, Suomen Nuorisoseuraliikkeen syntymäkotiin, kokoonnutaan jo 39. kerran juhannuksen merkeissä. Perjantaina 23. kesäkuuta kello 11.30 aloitellaan kahvituksella, ohjelman alkaessa kello 12. Juhannusjuhla aloitetaan perinteisesti lipunnostolla ja lippulaululla. Juhlapuheen pitää Kauhavan kaupunginjohtaja Vesa Rantala. Musiikkiohjelmasta vastaavat Kortesjärven pelimannit. 

Juhlan järjestävät yhteistyössä Kauhavan kaupungin museopalvelut ja Kauhava-Seura ry. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.