Uusimmat kesäblogit:

Pesisleirit ovat kesän kohokohtia 

Taas tuli juoksu, ja pikkulavettarilla oli aihetta tuulettaa.
Taas tuli juoksu, ja pikkulavettarilla oli aihetta tuulettaa.

RAUMALLA järjestettiin D- ja E-ikäisten Suomen Pesäpalloliiton läntisen alueen Etenee -leiri 9.-11. kesäkuuta, jonne myös Lappajärven Veikkojen D-tyttöjen joukkue lähti ensimmäistä kertaa nykyisellä kokoonpanolla innokkaana pelejä odottaen. 

Matkaan lähdimme Lappajärveltä aamulla seitsemältä, Raumalle saavuimme puolen päivän maissa.   Joukkueemme vahvuus viikonlopun leirillä oli 12 pelaajaa. Joukkueen pelinjohtaja Piritta Kärnä-Jantunen 0dotti meitä innokkaana ja saimmekin painella heti suoraan syömään. Sen jälkeen kävimme viemässä pikaisesti tavarat majoituspaikkaan ja teimme lähtöä ensimmäiseen peliin. 

Ensimmäinen peli meillä oli Seinäjoen Maila-Jussien T11-joukkuetta vastaan, josta alkujännityksen jälkeen tuli meille takkiin luvuin 3–8. Pelin jälkeen lähdimme majoituskohteeseen ja ruokailun kautta valmistautumaan päivän seuraavaan peliin Kokemäkeä vastaan. Voitimme pelin hienosti 8–2. Ensimmäisen päivän saldona oli voitto ja tappio. Päivän pelien jälkeen pelipuvut vaihtuivatkin nopeasti uikkareihin ja lähdimme porukalla uimaan valmentajan Rauman tuntemuksella suosittelemaan ”Rauman makikseen.” Hauskaahan siellä oli. Uinnin jälkeen suuntasimme iltapalalle, jonka jälkeen aika pian nukkumatin luokse, koska aamulla oli tiedossa aikainen herätys ja pitkä päivä kolmen pelin merkeissä. 

Lauantaina aamuverryttelyn jälkeen menimme aamupalalle ja lähdimme kentälle. Vastaamme asettui rakas naapurimme Alajärven Ankkurit. Pelasimme tiukan matsin, joka päättyi meidän voittoon 10–9. Päivän seuraava peli oli Porin Pesäkarhuja vastaa, jossa nähtiin myös Laven leirin ensimmäinen kunnari Joanna Kuoppalan lyömänä. Ottelu päättyi meille 22–0. Päivän kolmannessa ottelussamme kohtasimme Manse PP Red -joukkueen Tampereelta. Siitä tuli tiukka ja jännä peli, joka ratkesikin aika pitkälti Olivia Angerviston lyömään hienoon kunnariin ja tytöt ottivat voiton juoksuin 5–3.  Ensimmäisen päivän vastustajamme SMJ hävittyä pelin Mansea vastaan tarkoitti sitä, että Laven tytöt olivat lohkovoittajia ja pelaavat mitalista.  

SUNNUNTAINA pelasimme sitten sijoista 1–4. Välierässä pelasimme Ulvilan Pesä-Veikkojen D09 tyttöjä vastaan, josta otimme hienon voiton 18–4 ja olimme näin ollen finaaliottelussa. Siinä kohtasimme jälleen Manse PP Red joukkueen, jonka aiemmin voitimme, mutta kultapeli kaatui meidän jännitykseemme. Finaali päättyi selvin lukemin Manselle 12–2. Leiri oli kaikin puolin hieno, koko joukkue koki mahtavia onnistumisia ja ennen kaikkea hyvää yhteishenkeä. Lisäksi kotiin tuomisina oli hopeiset mitalit. 

Veikkojen joukkueessa pelasivat Raumalla: Emma Ahvenniemi, Olivia Angervisto, Viivi Hanhikoski, Liisi Harju, Riina Kaunisto, Joanna Kuoppala, Luna Korri, Sanni Mansikka-aho, Emilia Mietala, Aada Niskanen, Sara Saari ja Uliana Savosko.  

Valmentajina toimivat Piritta Kärnä-Jantunen ja Sarita Ahvenniemi, joukkueen johtajana Sirje Korri ja huoltajina Tero Mansikka-aho ja Anna Angervisto. 

Sarita Ahvenniemi 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto aloitti sydäntykytysvoitolla

HBA–Veto 93-94 (79–79,38–32) ja Viime kauden naisten Korisliigan pronssimitalisti Vimpelin Veto aloitti kautensa hurjalla taisteluvoitolla

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Vimpelin Veto

Veto aloitti sydäntykytysvoitolla

HBA–Veto 93-94 (79–79,38–32) ja Viime kauden naisten Korisliigan pronssimitalisti Vimpelin Veto aloitti kautensa hurjalla taisteluvoitolla

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa vaarallisen kotiutuskaksikon Ankkurien jokeriosastolle.

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.