Uusimmat kesäblogit:

Väinöntalolla vietettiin Avoimet Kylät -päivää idyllisessä miljöössä 

Osa Väinöntalon museon näyttävää nukkekokoelmaa.
Osa Väinöntalon museon näyttävää nukkekokoelmaa.

VÄINÖNTALON museo Evijärvellä osallistui lauantaina 10. kesäkuuta Avoimet Kylät -päivään, joka on Suomen suurin kylätapahtuma. Avoimet Kylät -päivän aikana järjestettiin kaikkiaan 630 tapahtumaa eri puolilla Suomea. Valtakunnallinen tempaus järjestettiin tänä vuonna yhdeksättä kertaa, yhteistyössä Suomen Kylät ry:n, Leader-ryhmien, kyläyhdistysten sekä kyläaktiivien kanssa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja tietoisuutta paikkakuntien tarjonnasta.  

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.