Uusimmat kesäblogit:

Puput tuovat lohdutusta uuteen tilanteeseen 

Apupuput.
Hei, me mennään Seinäjoelle!

YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ, ukrainalaisten hyväksi järjestetyssä tilaisuudessa, syntyi ajatus vimpeliläisen Sirkka Kallion mieleen.  

–Ajattelin, että myös me voisimme tehdä jotain heidän hyväkseen. Syntyi idea tehdä niin sanottuja apupupuja turvaksi kriisin keskelle. Muutkin innostuivat ja loppujen lopuksi pupuja ryhdyttiin tikkuamaan seitsemän naisen voimin. Paaposta haettiin vanua sellaista tahtia, että hekin kysyivät, että mitä kummaa te oikein valmistatte, nauraa Kallio.  

Kallion lisäksi vartaita ovat heilutelleet Seija Rentola, Kyllikki Mäkelä, Hannele Pajala, Tuula Siirilä, Rauni Kangasniemi ja Elina Kataja. Osa pupuista löytyi jo poisnukkuneen Alli Viitaniemen kätköistä. Tällä hetkellä koreissa odottaa yli kuusikymmentä pupua kyytiä Seinäjoelle. 

–Puput viedään ensi viikolla Seinäjoelle SPR:n kirpputorille, josta ne toimitetaan eteenpäin tarvitseville. Tätä ennen toimitimme pienemmän, 19 pupun erän samaan paikkaan. Nyt jäämme katsomaan tarvitaanko pupuja vielä, vai pärjätäänkö näillä. Näitähän valmistavat myös muut ryhmät, emme pelkästään me.  

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.