Maaseudun yritys- ja hanketukien haku on alkanut Hyrrä-asiointipalvelussa – Aisaparin hallitus tekee hankepäätöksiä syyskuussa 

HANKEHAUN sähköinen asiointipalvelu Hyrrä pyörii nyt uudistuneella käyttöliittymällä, joka on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää läpi hakuprosessin. Kaikki hakemukset jätetään sähköisesti Hyrrässä.  

Haku on nyt auki yritystuille ja hanketuille. Hyrrässä voi jättää hakemuksen koskien yritystukia, yhteisöjen investointeja, koulutus- ja tiedonvälityshankkeita, viljelijä- ja yritysryhmähankkeita sekä valmistelurahaa.  Syksyn aikana hakuun tulevat vielä pienhankkeet ja alueiden väliset hankkeet.  

–Arvioimme hankkeen tarkoituksenmukaisuutta ja valitsemme rahoitettavaksi hankkeet, jotka toteuttavat Aisaparin kehittämisstrategiaa ”Virtaa uusissa uomissa”, kertoo Aisapari.  

–Hankepäätöksiä pääsemme tekemään syksyllä, joten hakemuksen tekemiseen on hyvin aikaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.  

Rahoituskauden ensimmäinen valintajakso päättyy elokuun lopussa ja Aisaparin hallitus käsittelee hankkeita syyskuun kokouksessa. Loppuvuoden valintajaksot löytyvät tarkemmin Aisaparin verkkosivuilta, samoin siellä on lisää tietoa tukimuodoista. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.