Evijärven yläkoululaiset uppoutuivat arjen taitoihin 

Erätaitopisteellä Aija Koivisto (oik.) ja Helmiina Kytölä sytyttivät nuotiotulta koulun sisäpihalla. Taustalla 4H:n Hanna Honkaniemi ohjaa Aada Kuoppa-ahoa ja Isabella Lassilaa trangian käytössä.
Erätaitopisteellä Aija Koivisto (oik.) ja Helmiina Kytölä sytyttivät nuotiotulta koulun sisäpihalla. Taustalla 4H:n Hanna Honkaniemi ohjaa Aada Kuoppa-ahoa ja Isabella Lassilaa trangian käytössä.
EVIJÄRVEN yläkoululaiset pääsivät kahden päivän ajan kiertämään koulun alueella erilaisia teemarasteja, jotka veivät oppilaat arjen taidoista aina palokunnan sammutuskaluston pariin. Molempien päivien aikana koululle oli järjestetty myös eri luennoitsijat, torstaiksi poliisi ja perjan...

EVIJÄRVEN yläkoululaiset pääsivät kahden päivän ajan kiertämään koulun alueella erilaisia teemarasteja, jotka veivät oppilaat arjen taidoista aina palokunnan sammutuskaluston pariin. Molempien päivien aikana koululle oli järjestetty myös eri luennoitsijat, torstaiksi poliisi ja perjan…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.