MLL Lappajärvi etsii lisää aktiiveja riveihinsä 

Vielä ehtii Lappis-Areenalle MLL Lappajärven Peuhuvuoroon!
Vielä ehtii Lappis-Areenalle MLL Lappajärven Peuhuvuoroon!
Vielä ehtii Lappis-Areenalle MLL Lappajärven Peuhuvuoroon!
Vielä ehtii Lappis-Areenalle MLL Lappajärven Peuhuvuoroon!

KULUNEET vuodet ovat tuoneet haasteita myös MLL Lappajärven paikallisyhdistyksen toimintaan. Vuodenvaihteessa yhdistyksen hallitus mietti jopa toiminnan tauolle laittamista, mutta Piia Kalliokosken lupauduttua puheenjohtajaksi ajateltiin toimintaa kuitenkin jatkaa. 

–Olisi ollut sääli laittaa toimintaa tauolle, varsinkin kun torstainen Peuhuvuoro Lappis-Areenalla on ollut tosi suosittu. Niin sanotulla säästöliekillä tässä kuitenkin mennään ja kuulostellaan miten asiat etenee, minkälaisia tapahtumia perheet toivoisivat ja niin edelleen, sanoo Kalliokoski. 

–Tällä hetkellä hallitukseen kuuluu seitsemän jäsentä plus varajäsen. Hommia olemme jakaneet niin, ettei mikään jää yhden ihmisen vastuulle, hän jatkaa. 

 Yhdistyksen haaveena olisi saada lisää uusia aktiiveja riveihin vahvistukseksi, jotta yhdistyksen toiminta voitaisiin turvata myös jatkossa. 

–Jos itsellä on pieniä lapsia, niin tämähän on todella hyvä kanava vaikuttaa siihen minkälaisia tapahtumia heillekin haluaisi paikkakunnalla järjestää.  

Yhteistyökuviot tervetulleita

KALLIOKOSKI kertoo yhdistyksen olevan avoin myös kaikenlaiselle yhteistyölle muiden yhdistysten kanssa.  

–Tällä hetkellä meillä ei ole omia tiloja. Säännöllistä toimintaa on juuri tuo torstainen Peuhuvuoro, joka on perheille ilmainen, tosin se jää kesän ajaksi tauolle. Olemme suunnitelleet tilalle mahdollisia leikkipäiviä yhteiskoulun pihalle, mutta niitä ja muita asioita käsitellään tarkemmin seuraavassa kevätkokouksessa, joka on 4. toukokuuta. Sinne kokoukseen toivotamme tervetulleeksi kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Paikkana on Daniel´s Grillbar, kokouksen yleinen osuus alkaa kello 19. Torstaiseen peuhuvuoroon voi myös tulla ja samalla kysellä tarkemmin yhdistystoiminnasta, kerromme mielellämme! Kokoonnumme joka torstai kello 17–18. Mukaan voi lähteä vaikka kaverinkin kanssa, rohkaisee Kalliokoski. 

Toimintaan on mahdollista päästä mukaan matalalla kynnyksellä, kun mitään isompia tapahtumiakaan ei ole suunniteltuna. 

–Rauhassa pääsee tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Ainoastaan syksylle olemme pohtineet kirppistapahtuman järjestämistä. Tämä on siinä mielessä mukavaa, kun voi suunnitella tapahtumia, joista itsekin motivoituu! 

MLL LAPPAJÄRVEN yhdistys on perinteisesti jakanut vauvalahjat syntyneille, mutta vuodesta -21 ne ovat jääneet olosuhteiden takia jakamatta.  

–Olemme sopineet, että vauvalahjan saa nyt noutaa neuvolasta vuosina -21, -22 ja -23 syntyneille. Olemme toimittaneet Länsirannan käsityöpiirille lankoja ja he ovat valmistaneet niistä vauvasukkia, sekä vähän isompia kokoja. Näin myös lahjansa jälkikäteen lunastavat voivat löytää sopivan kokoiset sukat.  

–Myös sosiaalisen median kanavat kannattaa laittaa seurantaan, ilmoittelemme siellä tapahtumista, vauvalahja-asiasta, sekä muista ajankohtaisista asioista, muistuttaa Kalliokoski. 

Luitko jo nämä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.