Kirjaston ja nuorisotilan suunnitteluryhmä nimettiin

Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se käynnistää kirjaston ja nuorisotilan rakennushankkeen.
Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se käynnistää kirjaston ja nuorisotilan rakennushankkeen.
VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 24. huhtikuuta esittää valtuustolle, että tekniselle lautakunnalle annetaan valtuudet käynnistää kiinteistöstrategian mukainen hanke kirjaston ja nuoriso/kokoontumistilojen uudisrakentamiseksi tiloille Tallettaja ja Lisä-Tallettaja (Kauniston t...

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 24. huhtikuuta esittää valtuustolle, että tekniselle lautakunnalle annetaan valtuudet käynnistää kiinteistöstrategian mukainen hanke kirjaston ja nuoriso/kokoontumistilojen uudisrakentamiseksi tiloille Tallettaja ja Lisä-Tallettaja (Kauniston t…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.