Pietarsaaren Järviseutulaisten toiminta jatkuu aktiivisena

kuvateksti: Pietarsaaren Järviseutulaiset ry:n viikoittaisiin torstaitapaamisiin osallistuvia, pitkään toiminnassa olleita aktiivijäseniä: Raija Koskela, Raili Kytölä, Kaija Karvonen ja Lauri Mattila. Kuva: Esko Försti.
kuvateksti: Pietarsaaren Järviseutulaiset ry:n viikoittaisiin torstaitapaamisiin osallistuvia, pitkään toiminnassa olleita aktiivijäseniä: Raija Koskela, Raili Kytölä, Kaija Karvonen ja Lauri Mattila. Kuva: Esko Försti.
kuvateksti: Pietarsaaren Järviseutulaiset ry:n viikoittaisiin torstaitapaamisiin osallistuvia, pitkään toiminnassa olleita aktiivijäseniä: Raija Koskela, Raili Kytölä, Kaija Karvonen ja Lauri Mattila. Kuva: Esko Försti.
kuvateksti: Pietarsaaren Järviseutulaiset ry:n viikoittaisiin torstaitapaamisiin osallistuvia, pitkään toiminnassa olleita aktiivijäseniä: Raija Koskela, Raili Kytölä, Kaija Karvonen ja Lauri Mattila. Kuva: Esko Försti.
PIETARSAAREN Järviseutulaiset ry:n vuosikokouksessa todettiin kulttuuripainotteisen kotiseututyötoiminnan toteutuminen viime vuonna ja suunniteltiin aktiivista toimintaa vuodelle 2023. Yhdistyksessä oli jäseniä viime vuonna noin 200.

Torstaitapaamisissa osallistujia on ollut tasaisen runsaasti. Mukava yhdessäolo ja vilkas keskustelu ovat sujuneet jouhevasti omien Talonpojat -orkesterin ja Muuttolinnut -kuoron tukemina.

Tälle vuodelle matkojen ja muun virkistystoiminnan osalta on suunniteltu seuraavaa: Evijärven tukkimieskämppä kesäkuussa, Halkosaaren kesäteatteri heinäkuussa, Sokkomatka, Teatterimatka Kortesjärven Ylikylän ns:n teatteriesitykseen sekä perinteinen tapaaminen juhannusaattona talolla. Lisäksi järjestetään joulu-/puurojuhla, ohjelmavastaavina omat Talonpojat ja Muuttolinnut-kuoro.

Pietarsaaren  Järviseutulaiset ry:n toiminta ja puitteet kiinnostavat yhteistyötahoja. Päätettiin aloittaa kutsumalla Järviseutu-seuran väkeä tutustumaan matkailuammattilaisen avaamiin Pietarsaaren kiinnostavimpiin käyntikohteisiin.

Johtokunta vuosille 2023–2024: Lauri Mattila, puheenj. Dan Rönnberg, varapj. Kaija Karvonen, siht. Raija Koskela, taloudenh. Markku Lantela, Jorma Kultalahti, Raili Kytölä, Heino Pitkäkangas, Anja Karlsson, Kaisa Koski.

Tiimit: Emäntätiimi: Raili Kytölä, Virpi Valkama, Kaisa Koski, Helga Kuurre, Pirkko Peltoniemi, Irja Rantala, Anneli Mattila, Marja-Liisa Sikkilä, vara. Talotoimikunta: Markku Lantela, Dan Rönnberg, Lauri Mattila, Veikko Halla-aho. Ohjelmat: Heino Pitkäkangas, Esko Försti, Raili Kytölä, Raija Koskela. Matkailu: Lauri Mattila, Raili Kytölä, Raija Koskela, Esko Försti. Musiikki: Heino & Talonpojat, rummut, kitara, haitari, mandoliini, Muuttolinnut-kuoro & Esko Försti.

Aira Försti

Luitko jo nämä:


Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.