Pietarsaaren Järviseutulaiset odottavat Järviseudun tapahtumakesää

Vuosikokousvirkailijat valmiina. Kuvat: Jussi Försti
Vuosikokousvirkailijat valmiina. Kuvat: Jussi Försti
Pietarsaaren Järviseutulaiset ry järjestäytyi vuosikokouksessaan.

Vuosiksi 2022–2023 johtokuntaan valittiin Raili Kytölä, puheenj. Lauri Mattila, varapj. Kaija Karvonen, sihteeri, Raija Koskela, rahastonhoitaja, varalla Lea Wideman, Markku Lantela, Heimo Sikkilä, Veikko Halla-aho, Pirjo Kuusela, Jorma Kultalahti ja Heino Pitkäkangas.

Toiminnantarkastajina jatkavat Pentti Silvennoinen ja Pirjo Jakobsson, varalla Orvo Ylilammi. Kirjanpitoasiat hoitaa Datacom-tilitoimisto.   

Tiimit/toimikunnat vastaavat toiminnan järjestämsiestä. Emäntätiimiin kuuluvat Marja-Liisa Sikkilä, Raili Kytölä, Virpi Valkama, Kaisa Koski, Helga Kuurre, Pirkko Peltoniemi, Irja Rantala ja Anneli Mattila, isäntätiimiin Heimo Sikkilä, Markku Lantela, Dan Rönberg, Antti Kujala ja Veikko Halla-aho.  Ohjelmatiimiin valittiin Heino Pitkäkangas, Esko Försti ja Raili Kytölä, matkailutiimiin Lauri Mattila, Heimo Sikkilä, Raili Kytölä ja Raija Koskela. Torstaitapaamisista vastaavat Heimo Sikkilä, Raili Kytölä ja Kaija Karvonen,           musiikkitoiminnasta Heino & Talonpojat -orkesteri, jossa on rummut, kitara, haitari, mandoliini sekä viulu, ja Muuttolinnut-kuoro &  Esko Försti, jossa kuullaan myös kanteletta, haitaria, viulua ja mandoliinia.

Korona-ajan kokoontumisrajoitukset ovat tietysti vähentäneet talon vuokrausta ja tuloja, mutta innolla ja ilolla väki ehdotteli kesäisiä tapahtuma- ja retkikohteita.  Mikä parasta, ne kaikki tuntuivatkin löytyvän Järviseudulta!

Aira Försti

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.