Piirustusilta taiteilija Hilda Kahran ohjaamana: ”Piirrä itsesi huonekaluna”

Voit työskentelyn lomassa pohtia omaa luonteenlaatuasi ja omia mieltymyksiäsi. Tule testaamaan oletko lähempänä keinutuolia vai lipastoa, ehkä sittenkin kirjahylly!

Puitteet luovalle hetkelle tarjoaa historiallinen Villa Nelimarkka, jonka Eero Nelimarkka rakennutti itselleen huvilaksi miltei 100 vuotta sitten. Villa Nelimarkka sijaitsee puolen kilometrin päässä museolta, kaupungin suuntaan. Rakennuksen edessä on mukavasti parkkitilaa.

Et tarvitse mitään mukaasi eikä taideharrastuneisuutta vaadita. Työpaja on ohjattu ja puhumme suomea. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kahvitkin voidaan keittää, jos hammasta alkaa kolottamaan.

Vapaa pääsy, tapahtuma sopii kaikille.

Tervetuloa!

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.